3 motive pentru care să alegi mobila la comandă

mobila la comanda

Mobila pe care o folosim în propria locuință nu trebuie să îndeplinească doar rolul estetic, ci trebuie să fie potrivit pentru nevoile familiei și să îndeplinească cu succes funcția de depozitare. Nu este necesar să investim sume colosale de bani în achiziționarea unor piese de mobilier de lux pentru a avea o locuință originală, ci putem construi una exact după gusturile noastre.

 

Putem asocia produsele personalizate cu un preț ridicat, dar nu și în cazul mobilierului. În această situație, singurele aspecte care pot influența prețul sunt materialele și dimensiunea acestora.

 

Mobila la comandă este construită în funcție de spațiul de care dispui

Spre deosebire de mobila fabricată în serie, mobilierul la comandă este alegerea potrivită atunci când dorim să folosim inteligent spațiul de care dispunem. Tot ce trebuie să facem este să transmitem producătorului ales dimensiunile dorite astfel încât încăperea în care urmează să fie montată mobila la comanda să rămână cu suficient spațiu de desfășurare. Indiferent de spațiul de care dispunem, amenajată corect, orice locuință poate arăta într-un mare fel.

 

Încă un aspect important este cel al depozitării. În funcție de nevoile pe care le avem din acest punct de vedere putem să optăm pentru spații de depozitare mai mari sau sertare care să corespundă viziunii noastre.

 

Puteți alege materialele și culorile propriului mobilier

Pentru că locuința personală trebuie să ne asigure confortul și liniștea familiei, atunci când ne dorim o schimbare importantă în aceasta putem să ne folosim de imaginație în privința culorilor alese. Materialul este un alt subiect foarte important care poate influența în mod direct durata de viață a mobilierului.

 

Fiecare alegere poate duce la un preț mai ridicat, dar și la un produs final mai rezistent și util. Trebuie să scăpăm de senzația de colectiv pe care o poate da o mobilă ce poate fi regăsită în majoritatea locuințelor și să ne dorim un mobilier specific nevoilor pe care le avem.

 

Mobila la comandă vă permite să vă personalizați locuința

Atunci când doriți să vă mobilați locuința fără să țineți cont de anumite standarde, acest serviciu este ideal pentru planurile familiei voastre. Puteți solicita producătorului piese de mobilier de diferite mărimi și forme care să vă permită să dați un aer original locuinței. 

 

De cele mai multe ori, atunci când dorim să facem o schimbare majoră în locuință ținem cont de tendințele actuale și de nevoile pe care le avem pe termen lung. Ceea ce nu ne poate oferi mobilierul în serie poate fi compensat de mobilierul la comandă. Multe persoane preferă acest tip de mobilă deoarece se pot construi piese moderne care să fie potrivite pentru o familie atât din punct de vedere estetic, cât și din privința depozitării.

 

Un adevărat ajutor în acest sens poate fi Arta-Mobilei.ro care a onorat, de-a lungul timpului, foarte multe comenzi mai mult sau mai puțin dificile. Pentru că această companie se bazează pe valori precum profesionalismul, experiența și pasiunea, rezultatele vă vor depăși așteptările.

Be the first to comment on "3 motive pentru care să alegi mobila la comandă"

Leave a comment