Ai auzit de criolipoliza? Vezi ce rezultate obtii!

criolipoliza
criolipoliza

Daca nu stiti, criolipoliza  va aduce rezultate uimitoare. Aceasta este o procedura medicala care poate reduce foarte mult excesul de celule de grasime de sub piele. Desi efectuarea unei operatii de criolipoliza la temperatura scazuta in Bucuresti are multe avantaje, este important sa se ia in considerare riscurile efectuarii unor astfel de proceduri.

In timpul unui tratament de remodelare corporala, un chirurg plastic sau alt practician autorizat utilizeaza un instrument special pentru racirea anumitor parti ale corpului tau pana ajunge la temperatura de inghet. Acest lucru inseamna ca procedura ingheata si distruge acele celule adipoase din fiecare parte a corpului pe care ati aplicat tratament.
criolipoliza
Astfel, in doar cateva saptamani de terapie cu criolipoliza, respectivele celule moarte grase sunt defalcate in mod natural si eliminate prin intermediul ficatului.

Scapa de stratul de grasime suparator cu criolipoliza!

Stim cu totii cat de frustrant este atunci cand tesutul adipos rezista tuturor incercarilor de a pierde in greutate prin dieta sau exercitii fizice. Cu toate acestea, prin mai multe intalniri accesibile consecutive de descompunere a grasimilor congelate, efectuate intr-un centru dedicat, rezultatele s-au dovedit a fi vizibile si persistente implicite. In acest fel, indiferent de unghiul pe care il privesti, poti fi sigur ca arati grozav.

Ca urmare a acestui fapt, ca metoda non-invaziva, s-a constatat ca satisfactia pacientilor care au incercat tratamentul prin criolipoliza la un pret mai mic si au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute.

Mult mai pe scurt, medicul va va oferi sfaturi clinice despre zona care are nevoie de tratament, precum si informatii despre numarul de tratamente necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite initial.

Rezultatele criolipolizei efectuate la o clinica vestita sunt tot ce ti-ai dorit pana acum!

Alege procedurile de remodelare corporala de la Fysiogand!

Este important de stiut ca procedura numita „descompunerea grasimii prin congelare” este complet neinvaziva si are multe avantaje fata de alte studii care au ca efect reducerea tesutului adipos.

Un tratament complet poate elimina pana la 25% din tesutul adipos din zona de tratament, deci putem spune ca acest proces este foarte eficient, iar efectul sau va fi bine mentinut in timp!

Be the first to comment on "Ai auzit de criolipoliza? Vezi ce rezultate obtii!"

Leave a comment