Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti despre un curs DPO

curs DPO
curs DPO

Ce este mai exact un curs DPO si unde se efectueaza acesta?

Un curs de formare special creat pentru cei care vor sa activeze in domeniul protectiei datelor cu caracter personal este un curs DPO (Data Protection Officer). Acesta este autrizat de Autoritatea Natioanla pentru Calificari.

Acest curs de formare profesionala pentru viitori ofiteri ai protectiei datelor este structurat conform regulamentului GDPR recent intrat in vigoare in primavara anului 2018. Acesta a adus mari modificari si vizeaza atat firmele din Romania si spatiul european, cat si pe cele care nu fac parte din UE dar colaboreaza cu firmele care apartin Uniunii Europene.

curs DPO

Cei de la Training Professionals ofera cursuri de formare de cea mai inalta calitate sustinute de catre traineri profesionisti, cu o experienta considerabila in diverse domenii de pe piata muncii precum domeniul resurselor umane, domeniul financiar contabil si chiar domeniul IT.

Temele abordate in cadrul acestui curs de formare

Trebuie sa va informam ca in cadrul acestui curs DPO de formare specializata trainerii vor aborda o gama variata de teme astfel incat dumneavoastra sa aveti o viziune mai larga despre ceea ce inseamna domeniul protectiei datelor.

In primul rand, se va incepe cu fixarea noutatilor introduse de regulamentul 679 General Data Protection Regulation si conceptele aplicabile in domeniu. De asemenea, bveti afla care sunt drepturile dumneavoastra ca a angajat pe pozitia de ofiter protectie date cat si ale clientilor care va furnizeaza date personale. Vezi mai multe detalii aici: https://training-professionals.ro/curs-responsabil-dpo/

In plus, datorita acestui curs DPO veti fi capabil sa gestionati in mod corespunzator documentele si activitatile ce cuprind prelucrarea datelor si veti sti cum sa actionati intr-o posibila situatie de risc. Mai mult decat atat, veti fi informat asupra faptului ca exista anumite sanctiuni daca nu respectati normele impuse de respectivul regulament amintit anterior.

Competente si realizari dupa un curs DPO

Exista, evident, anumite deprinderi si competente pe care le veti obtine datorita finalizarii acestui curs DPO. Iata cateva dintre ele:

  • Veti fi capabil sa gestionati si sa coordonati in mod responsabil diferite activitati din domeniul financiar sau al resurselor umane;
  • Veti monitoriza activitatile din compania dumneavoastra si veti observa in ce masura sunt respectate regulile GDPR;
  • Va veti afla intr-o dezvoltare continua datorita acestui domeniul nou pe piata munci, un domeniu dinamic, de viitor.

Alege si tu sa te dezvolti profesional cu ajutorul unui curs DPO. Alege Training Professionals! Investeste in cariera ta!

Be the first to comment on "Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti despre un curs DPO"

Leave a comment