„Am avut o aventură dată naibii!” Blonda care a intrat pe teren în finala UCL mai pregătea o „lovitură”

Kinsey Wolanski a ajuns celebră în toată lumea după ce a intrat și a întrerupt finala UEFA Champions League, dintre Liverpool și Tottenham, scor 2-0. Kinsey Wolanski s-a strecurat printre oamenii de ordine în minutul 20 al partidei Tottenham – Liverpool, purtând un costum de baie neagră.

Tânăra a fost amendată cu 15.000 de euro pentru faptul că a intrat pe teren la Madrid, dar a adus încasări de 3,5 milioane de euro din publicitate pe site-ul prietenului său.

Modelul american, pe nume Kinsey Wolanski, a promovat prin acel gest site-ul pentru adulți al prietenului său ruso-american.

Kinsey Wolanski a dezvăluit că mai „pregătea” o lovitură similară. Wolanski a scris pe Instagram că, alături de prietenul său, ar fi vrut să pătrundă pe teren și în finala Copei America, câștigată de Brazilia în fața celor din Peru, scor 3-1. Forțele de ordine au fost vigilente și au dejucat planul celor doi.

Recunosc, Copa America a câștigat, dar am avut o aventură dată naibii. Am zburat în Brazilia, ne-am deghizat și am ajuns la locurile noastre. Totul s-a terminat cu Vitaly reținut de 20 de stewarzi. Am ieșit din închisoare, iar acum ne bucurăm de Brazilia”, a scris Wolanski pe Instagram.

3 milioane de euro pentru blonda care a întrerupt finala UCL! Acum a fost amendată

Americanca a câștigat peste două milioane de adepți pe Instagram ca urmare a intrării sale pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor. Totuși, contul ei a fost închis brusc, deoarece modelul a pretins că a fost „spart” de hackeri.

Kinsey Wolanski s-a strecurat printre oamenii de ordine în minutul 20 al partidei Tottenham – Liverpool, purtând un costum de baie neagră. Americanca a dezvăluit că a obținut biletul de la finala Ligii Campionilor de la un oficial al UEFA.

Vitaly necenzurat”, a fost mesajul de pe costumul de baie. După cum era de așteptat, internauții au dezvăluit rapid cine este blonda.

Be the first to comment on "„Am avut o aventură dată naibii!” Blonda care a intrat pe teren în finala UCL mai pregătea o „lovitură”"

Leave a comment