Cum rezista aceste lenjerii bumbac satinat in timp?

lenjerii bumbac satinat
lenjerii bumbac satinat

Poate si tu te-ai intreb cum unele persoane au lenjeriile mereu proaspete si viu colorate, fara ca acestea sa se decoloreze in timp. Raspunsul este foarte simplu: acestia detin seturile de lenjerii bumbac satinat de la Patone.

Lenjerii bumbac satinat mereu ca la prima utilizare

Aceste seturi de lenjerii bumbac satinat sunt foarte cautate pe piata consumatorilor si iubitorilor de textile din simplul faptul ca au in compozitia lor cele mai bune fibre naturale, cele din bumbac. Si aici nu discutam despre orice bumbac, ma refer la bumbacul produs la noi in tara care ester obtinut prin procedee naturale tocmai pentru a nu-i afecta compozitia.
lenjerii bumbac satinat
Ai observat cu siguranta ca de fiecare data cand te cazezi la hotel, lenjeriile acestora sunt diferite. Sunt diferite pentru ca exista anumiti factori care le fac sa fie asa, dar si anumite sfaturi care nu se dau din casa.

Transforma-ti dormitorul intr-o camera de hotel

Aceste lenjerii bumbac satinat trebuie sa fie spalate si ingrijite intr-un anumit fel daca vrei sa le pastrezi mereu intacte si sa aiba acelasi aspect ca cele dintr-o camera de hotel. Specialistii recomanda mereu sa fie respectate indicatiile de pe eticheta. Asa este, trebuie respectate aceste indicatii, dar mai exista si anumite aspecte care nu se spun si au niste rezultate incredebile.

Astfel ca, nu uita niciodata sa:

  1. Speli asternuturile la temperaturi cuprinse intre 30 si 60 de grade Celsius, deoarece daca temperatura respectiva este depasita se vor deteriora materialele. De asemenea, daca temperatura este mai mica decat cea indicata, bacteriile si murdaria nu vor disparea.
  2. Elimina petele de ulei cu amidon. Inainte de a baga rufele in masina de spalat, presara pe respectiva pata putin amidon si lasa-l sa actioneze timp de cateva minute. Dupa terminarea programului masinii vei observa ca nu mai ai de ce sa iti faci griji.

Exista de asemenea si alte procedee si pentru multe alte tipuri de pete sau murdarii. Spre exemplu, petele de transpiratie se elimina in prespalare, la 40 de grade. Petele de vin sau de cafea se elimina daca asternuturile sunt inmuiate timp de o ora intr-o solutie formata din apa si sare. Dupa aproximativ o ora, acestea se spala normal la masina de spalat.

  1. Nu in ultimul rand, cantitatea de detrgent este foarte importanta. Daca pui prea mult detergent, aceste lenejrii bumbac satinat vor fi mai greu de limpezit, iar tesatura poate fi si ea afectata la randul ei.
  2. Cel mai cel secret al personalului de hotel este adaugarea unei cantitati mici de otel. Proprietatile acestuia vor face lenjeriile mai moi, pufoase si curate.

Be the first to comment on "Cum rezista aceste lenjerii bumbac satinat in timp?"

Leave a comment