Cum trebuie sa utilizam plasa bordurata – vezi aici detalii

plasa bordurata
plasa bordurata

Ce este plasa bordurata?

Atunci cand este de ingradit pe o suprafata specifica, cea mai buna optiune este utilizarea unei grile taiate de tip plasa bordurata.

Plasa bordurata este un material usor de utilizat, astfel incat poate fi utilizat de experti si persoane fizice din acest domeniu. Acest tip de material prezinta multe avantaje, in principal datorita caracteristicilor pe care le poseda. Veti afla mai multe despre proprietatile acestui tip de retea si cum sa o utilizati in randurile urmatoare.

Caracteristi ale acestui material

In primul rand, aceasta plasa bordurata ofera o mai mare securitate suprafetei care ii inconjoara. Cand clientii doresc sa achizitioneze materiale pentru suprafata gardului, siguranta este unul dintre factorii importanti. Prin urmare, in acest sens, exista o retea de frontiera care este cea mai importanta.

In al doilea rand, este fabricata din otel, ceea ce este un avantaj destul de important. Acest tip de otel are o duritate foarte mare, astfel incat ochiurile taiate sunt in primul rand in siguranta.
plasa bordurata jpg
De asemenea, are o rezistenta ridicata la starile atmosferice neprielnice. Plasa bordurata este supusa unui proces numit zincare, in urma caruia va fi rezistenta la intemperii. Acest fapt determina si viata sa care va fi mult mai indelungata;

Pe de alta parte, reprezinta o buna investite pentru cumparator, fapt determinat de rezistenta foarte buna in timp;

Deoarece nu poate fi afectata de rugina, plasa bordurata , datorita stratului protector care ii confera o rezistenta crescuta fata de agentii corozivi.

Motivul principal al utilizarii personale a plasei lama este ca, datorita greutatii sale usoare, transportul si instalarea acesteia nu vor cauza dificultati. Doar datorita greutatii sale usoare, este usor sa instalati plasa cu margini.

Alege Marola pentru materiale de constructii

In noul magazin Marola, va puteti bucura de materiale de constructie de inalta calitate in acelasi timp, dar in acelasi timp aveti avantajul de a primi rapid comenzi.

Be the first to comment on "Cum trebuie sa utilizam plasa bordurata – vezi aici detalii"

Leave a comment