Cuverturi de pat perfecte pentru un dormitor elegant

cuverturi de pat
cuverturi de pat

Chiar daca este vara, si in acest sezon niste cuverturi de pat sunt perfecte pentru a va proteja asternuturile. La fel ca si lenjeriile de pat, cuverturi de pat de la magazinul online patone.ro sunt la fel de calitative si reprezinta o achizitie de top in preferintele cumparatorilor.

Vei vedea in continuarea articolului de ce aceste cuverturi de pat sunt din ce in ce mai cautate.

Ce face ca aceste cuverturi de pat sa fie in in preferintele clientilor?

Cum am spus si anterior, in acest articol vei descoperi cateva dintre motivele pentru care sa alegi cuverturi de pat elegante de la Patone.

cuverturi de pat

In primul rand, materialul din care sunt confectionate le deosebesc de celelalte produse. Bumbacul se afla printre preferintele clientilor in materie de lenjerii de pat cat si de cuverturi.

Ele protejeaza foarte bine lenjeria de pat. Cu un astfel de accesoriu vei tine departe bacteriille si acarienii. In plus, vei putea sa oferi dormitorului tau un aspect cu totul nou.

Mai mult decat atat, ele se pot aplica si pe suprafata canapele. Daca detii o canapea de piele, o cuvertura de pat este perfecta pentru a proteja textura piesei dumneavoastra de mobilier. Vezi modelele aici: https://www.patone.ro/21-cuverturi-de-pat-matlasate-din-bumbac

Ritual de ingrijire al acestor produse

La fel ca si lenjeriile de pat, si aceste protectii trebuie ingrijite in mod corespunzator. Pentru a va bucura cat mai mult de calitatea acestora va rugam sa tineti cont de urmatoarele indicatii:

cuverturi de pat

Inainte de prima utilizare, spalati-le ca sa va incadrati in normele de igiena. Daca aveti posibilitatea, puteti sa inmuiati produsele pentru 30 minute in ulei de eucalipt pentru o senzatie de catifelare mai intensa.

Utilizati numai detergenti de calitate care sa nu contina inalbitori chimici. Nu doriti ca imprimeul si culorile sa se decoloreze rapid.

De asemenea, este indicat sa spalati asternuturile pentru pat la 30 de grade si calcarcarea acestora sa se faca la 130 de grade. Nu mai mult.

Nu spalati cuverturile si lenjeriile de pat impreuna cu prosoapele deoarece riscati sa obtineti un aspect foarte neplacut din pricina scamelor care se desprind in timpul procesului de spalare.

Intra acum pe pe patone.ro si alege cuverturi de pat care sa ofere un aspect elegant incaperii si pieselor tale de mobilier. Tu ce produse vei alege? Nu uita ca ai parte de reduceri aflate in vacanta luna aceasta!

Be the first to comment on "Cuverturi de pat perfecte pentru un dormitor elegant"

Leave a comment