De ce sa alegi un curs auditor intern? Sfaturi si recomandari

curs auditor intern
curs auditor intern

Despre conceptul de auditare

In primul rand, conceptul de auditare se refera, in mare parte la analizarea detaliata a companiei in care persoana, care ocupa functia respectiva, isi desfasoara activitatea.

Principala activitate a persoanei spacializate in auditarea interna este sa verifice maniera in care datele cu caracter personal sunt procesate. Asadar, in cadrul unui astfel de curs auditor intern, veti intelege si termenul identificat in vederea colectarii datelor.

Ce teme veti parcurge in cadrul unui curs auditor intern?

Se vor aborda diverse teme precum notiunile de baza ale unui audit, tipurile de audit, modele si etape al unei actiuni de audit, managagementul riscurilor cuprinzand identificarea, remedierea si eliminarea acestora, modelul COSO, si nu in ultimul rand, procesul de raportare. Toate aceste teme se vor organiza pe zile.
curs auditor intern
Cursul isi propune ca elevii acestuia sa isi largeasca orizontul de cunostinte in domeniul de auditor intern, s autilizeze in mod eficient cunostintele dobandite in cadrul acetuia si sa fie capabili sa planifice si sa desfasoare in mod responsabil o situatie de audit intern.

La sfarsitul acestui curs veti avea de facut la proba practica un proiect individual sau de grupa pe baza informatiilor asimilate, cuprinzand diferite situatii in care sa aplicati in mod corect teoria. Alege curs auditor intern pentru oportunitati de viitor unice.

Cu ce ramaneti dupa finalizare cursului?

Dupa parcurgerea celor 180 de ore, va urma examenul final, care odata promovat, iti va deschide o noua usa in cariera dvs. profesionala. Astfel, vei putea sa elaborezi o serie de rapoarte concludente, in scopul nu doar de a le prezenta, ci si de a le sustine in fata persoanelor implicate ori a managementului inclus.

Se va simti o satisfactie mare in momentul in care vei realiza ca ai deprins abilitati de a elabora noi solutii asupra lipsurilor pe care le vei identifica. Si mai ales, vei dobandi aptitudini de perseverenta in ceea ce priveste implementarea planurilor de actiune anexe.

In concluzie, postul pe care ti-ai dori sa il ocupi in urma parcurgerii unui curs auditor intern implica, fara indoiana, cunostinte si abilitati asupra procesului de recunoastere si masurare a riscurilor de orice natura.

 

Be the first to comment on "De ce sa alegi un curs auditor intern? Sfaturi si recomandari"

Leave a comment