Doi copii bătuţi cu bestialitate de tatăl lor, luaţi de acasă de autorităţi/ Bărbatul a filmat scenele de o violenţă extremă

Poliţiştii care au mers la faţa locului au emis ordin de protecţie provizoriu, interzicându-i bărbatului să se apropie de copii. De asemenea, agresorul s-a ales cu dosar penal.

„În urma unei sesizări făcute în jurul orei 22.00, la numărul unic de urgenţă 112, poliţiştii au mers la domiciliul bărbatului din comuna Nicoreşti unde l-au găsit pe acesta împreună cu cei doi copii minori. Din cercetări a reieşit faptul că în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 12.00, bărbatul i-ar fi agresat fizic pe cei doi copii, filmând agresiunea cu telefonul mobil şi ar fi trimis imaginile soţiei sale care este plecată în străinătate. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu cu o durată de cinci zile, prin care i-au interzis bărbatului să se apropie de copii la o distanţă mai mică de 100 de metri şi totodată au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi au decis să ia copiii de acasă şi să-i ducă la o bunică.

„Copiii au fost luaţi din situaţie de risc în care au fost puşi de tatăl lor, sunt într-un loc sigur, urmând să le asigurăm o măsură de protecţie. Sunt împreună cu o bunică. Putem alege varianta plasamentului la familia extinsă ori plasament la un asistent maternal, asta vom vedea în perioada următoare. Părintele exista la noi în evidenţă, îl monitorizam pentru că este un părinte violent…
Ştim că mama este plecată în străinătate şi că urmează să vină”, a declarat directorul adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi, Ciprian Groza.

Autorităţile vor continua ancheta.

Be the first to comment on "Doi copii bătuţi cu bestialitate de tatăl lor, luaţi de acasă de autorităţi/ Bărbatul a filmat scenele de o violenţă extremă"

Leave a comment