Nereguli grave într-un restaurant din Brașov. Cum se scuză patronul

Zeci de produce expirate, bucăți de brânză și carne mucegăite și ouă depozitate neconform sunt doar câteva dintre neregulile găsite de inspectorii OPC într-un restaurant din centrul Brașovului.

Într-o mică bucătărie, comisarii au găsit o plită improvizată, frigiderele erau insuficiente pentru depozitatea materiei prime și lipsea un spațiu special amenjat pentru dezinfectarea ouălor. Au fost găsite până și conserve expirate încă din anul 2017.

Conducerea restaurantului nu a prezentat deocamdată actele care să arate că restaurantul funcționează legal. Dacă se dovedește că localul nu are autorizațiile necesare, patronii vor primi amendă de până la 50.000 de lei. Iar dacă sunt în legalitate, sancțiunea va fi de 30.000 de lei și riscă să li se închidă și localul.

Patronul restaurantului susține că, de când a deschis localul, nu a servit niciodată clienții cu mâncare stricată și că acele produse erau pentru angajați, iar borcanele cu termenul de valabilitate expirat au fost doar uitate acolo.

Be the first to comment on "Nereguli grave într-un restaurant din Brașov. Cum se scuză patronul"

Leave a comment