Plantație de canabis în valoare de 400.000£ descoperită sub un hambar

O plantație de cannabis în vaoare de 400.000 de lire sterline a fost descoperită într-o fabrică secretă sub un hambar din Marea Britanie. Proprietarul a fost condamnat la șase ani de închisoare.

Daniel Palmer, un bărbat din comitatul Devon, a fost arestat după ce s-a descoperit că se ocupa cu producerea și traficul de droguri. Pe proprietatea sa s-a descoperit o fabrică clandestină sub un hambar plin cu saci de îngrășăminte și utilaje agricole, scrie Daily Mail.

Zona, deși izolată, era foarte populară printre localnicii dornici de plimbări lungi și echitație.

Descoperirea a fost făcută în urma unui raid al poliției, în februarie 2017. Complexul clandestin putea produce anual droguri în valoare de sute de mii de lire sterline. Bărbatul a negat că ar fi avut vreo legătură cu descoperirea oamenilor legii, însă o instanță l-a condamnat, în luna august, la șase ani de închisoare.

Probe ADN care să-l incrimineze pe bărbatul de 40 de ani au fost prelevate din interiorul fabricii, însă Palmer a declarat că respectivele obiecte analizate de oamenii legii au ajuns acolo după ce le-a atins el, la suprafață.
Ba mai mult, acesta a mai adăugat că un alt bărbat care a închiriat terenul de la tatăl său s-ar fi ocupat de plantație. Poliția verifică și această pistă.

Be the first to comment on "Plantație de canabis în valoare de 400.000£ descoperită sub un hambar"

Leave a comment