Proiectoare LED de la Electric Concept – noua alegere a specialistilor

proiectoare led
proiectoare led

In jurui carui concept se invarte notiunea de proiectoare led?

In primul si in primul rand aceste proiectoare led se remarca prin puterea lor. Ele furnizeaza o lumina intensa si stralucitoare pentru a asigura vederea in conditii de lumina naturala scazuta sau chiar in absenta ei.

Material vorbind, conceptul se bazeaza pe un tip de suport ce este prin in general de pereti sau de tavane, deci structuri cat de cat stabile, cu mobilitate destul de buna pentru un corp de iluminat fix. Majoritatea modelelor sunt insotite si de un senzor de miscare ce activeaza sistemul atunci cand cineva trece prin aria acoperita.
proiectoare led
Anumite tipuri de proiectoare led care au putere mai mare, sunt putin mai grele si vin insotite de un balast sub forma unei cutiute mici ce asigura circulatia curentului in cel mai optim mod.

Principalele avantaje ale acestor sisteme de iluminat pe baza de led

  • Siguranta sporitadatorita faptului ca aceste proiectoare cu LED se pot folosi pentru uz exterior, le puteti monta la intrarea in curte sau in gradina;
  • Lumina foarte puternica – emana cu pana la 25% mai multa lumina decat proiectoarele clasice;
  • Design – puteti folosi proiectoarele LED pentru a ilumina anumite obiecte din gradina, pentru a crea un design foarte special;
  • Aprindere imediata – se aprind instantaneu si au o lumina neintrerupta pe toata perioada utilizarii;
  • Nu atrag insecte – un mare avantaj pentru zilele de vara cand vreti sa stati in curte si insectele trag la lumina proiectoarelor normale;
  • Costuri foarte mici – de regula lumea este foarte speriata de proiectoare datorita costurilor foarte mari pe care acestea le implica. Cu noua tehnologie LED folosita in produsele din magazinul online LED Concept, nu mai trebuie sa va faceti griji de costurile facturilor la energia electrica.

Recomadarea noastra si a specialistilor este negresit Electric Concept

Astfel, daca doriti sa beneficiati de un iluminat puternic, economic si rezistent, atat in casa, cat si in spatiile exterioare casei dumneavoastra precum gradina sau terasa, fara sa mai aveti grija de costul facturii la curentul electric, nu mai stati pe ganduri si intrati acum pe site-ul www.electric-concept.ro pentru a putea achizitiona produse de iluminat pe baza de led la cele mai mici preturi din mediul online.

Be the first to comment on "Proiectoare LED de la Electric Concept – noua alegere a specialistilor"

Leave a comment