Spoturi LED | intra chiar acum pe Electric Concept

spoturi led
spoturi led

In primul rand, ce sunt aceste spoturi led?

Inca de la primele modele de spoturi led, acestea au adus o noua gura de aer proaspat pentru categoria de tehnologie reprezentata.

Forma lor revolutionara impreuna cu dimensiunile minimale ale tehnologiei led  a permis ca aceastea sa fie integrate intr-o serie larga delucruri precum pereti, tavane si chiar obiecte de mobilier le-a facilitat calea spre recunoasterea mondiala.
spoturi led
Daca ar fi sa mergem in sens etimologic, am descoperi faptul ca spot (cuvant provenit din engleza) se traduce in romana ca fiind pata. Tocmai in jurul acestei analogii a fost gandit corpul la inceputurile sale, in sensul de nu fi mai mare decat o pata.

Iata de ce sa achizitionezi astfel de corpuri de iluminat

Mai intai de toate, pentru orice om, consumul conteaza foarte mult. In acest sens este limpede si arhicunoscut ca aceste spoturi led consuma o cantitate infima de curent comparativ cu cat necesita alte corpuri de iluminat bazate pe tehnologii mai vechi.

Mai precis decat atat, studiile au aratat ca pentru a obtine o cantitate medie de lumina ai nevoie de un reprezentanr al acestor becuri led care nu consuma mai mult de 8 Watti in timp ce in alte cazuri, pentru alte corpuri este nevoie de un minim de 15 Watti.

Pe langa asta, noile spoturi led se bucura de inovatii facilitate de tehnologia care nu necesita circuite mari. Astfel, inginerii au reusit sa implementeze si un modul de gestionare prin telecomanda a ma multor culori din spectrul RGB.

Spoturi led : economisire si durabilitate

Este binecunoscut faptul ca aceste spoturi led beneficiaza de tehnologia cu aceasi nume si de avantajele reprezentate in mateire de consum energetic. Astfel comparand aceasta forma de iluminat cu orice alt tip de bec vom constata fara prea mare greutate faptul ca valoarea energetica necesara este mult mai scazuta, lucru ce va conta si se va vedeaa la sfarsitul lunii pe factura de curent.

Desi consuma in mod semnificant mai putin, intensitatea luminoasa si suprafata luminata ramane neschimbata astfel rezultand ca aceasta noua forma de iluminat poate fi si eficienta in acelasi timp.

Lucrul care face ca aceste spoturi led sa fie aparte este integrabilitatea. Astfel, putand fi incorporate in orice piesa de mobilier, in pereti, in podea sau chiar in tavan, ele vor fi discrete cand nu fuctioneaza si eficiente atunci cand vor fi aprinse.

 

Be the first to comment on "Spoturi LED | intra chiar acum pe Electric Concept"

Leave a comment