Te confrunti cu celulita? Iata ce trebuie sa faci: alege tratament anticelulitic

tratament anticelulitic
tratament anticelulitic

Despre problemele estetice precum celulita

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu problema celulitei. Cel mai des este intalnita in randul femeilor. Noi avem o solutie naturala si care nu te face sa scoti bani multi din buzunar.

Ceea ce duce la aparitia celulitei este chiar stilul nostru de viata insotit desigur de alimentatie. Ea se manifesta adesea in jurul varstei de 25-35 de ani insa in unele cazuri se regaseste si in cazul adolescentelor.

Desi cele mai afectate sunt femeile, adica in proportie de 90%, restul de 10% este in cazul barbatilor.

Iata ce trebuie sa faci – despre tratament anticelulitic

Tratament anticelulitic se rezuma la o metoda naturala efectuata de specialistii din cadrul clinicii Fysiogand. Vorbim despre masajul anticelulitic care se efectueaza sub o multime de forme care mai de care mai eficiente.
tratament anticelulitic
Tratament anticelulitic actioneaza prin masaj asupra celulelor de grasime, urmand ca acestea sa se decompuna iar aspectul de coaja de portocala sa fie diminuat vizibil.

Acest masaj anticelulitic este foarte diferit de masajele traditionale de relaxare prin natura prin care se efectueaza. In timp ce masajul de relaxare se efectueaza cu miscari blande, mai placute, cel anticelulitic se concentreaza doar pe o anumita zona a corpului prin miscari apasate.

Evident ca exista si un discomfort minim in timpul acestui tratament anticelulitic. Daca nu exista un minim de durere in timpul miscarilor aplicate, inseamna ca acesta nu va prezenta rezultate care sa va satisfaca.

Unde recomandam sa efectuati un tratament anticelulitic?

Va recomadam sa alegeti centrul de remodelare corporala Fysiogand. Serviciile oferite de catre specialistii clinicii sunt de calitate premium iar rezultatele pe masura.

Aici gasisti si servicii de tratament anticelulitic, dar si alte metode de remodelare corporala inovative care te ajuta sa pierzi centimetri si kilogramele suparatoare.

Printre tatamentele care se efectueaza in aceasta clinica regasim: criolipoliza, electrostimulare, drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj anticelulitic sau tratament prin impachetari intr-un tunel cu raze inflarosii.

 

Be the first to comment on "Te confrunti cu celulita? Iata ce trebuie sa faci: alege tratament anticelulitic"

Leave a comment