Tego de la Mesteru Manole – informatii complete

tego
tego

Informatii generale despre ceea ce este tego

Tego face parte din categoria  materialelor de constructii fabricat in scopul de a usuar si facilita lucrarile ce implica asa numitele procese de cofrare. Ceea ce este foarte interesant la aceste placi de tego este ca sunt foarte rezistente la astfel de operatii cat si la decofrari repetate.

De asemenea, el este fabricat din film fenolic. Acest lucru garanteaza rezistenta in timp a materialului.
tego

Mai trebuie sa amintim aici faptul ca acest tego se fabrica in mai multe variate adica exista si un varianta de material cu o suprafata anti-derapanta. Aceasta parte este folosita pentru a creste forta de frecare, mai clar, pentru a stopa alunecarea involuntara intr-un mod cat mai sigur.

Aceste placi sunt folosite in cadrul locurilor de joaca sau chiar in cadrul suprafetelor cu platforme pentru mijloacele de transport.

Tego – un material special

Pentru ca aceste placi de tego de la magazinul online mesterumanole.ro sunt realizate prin procesul de incleire multipla a straturilor de furnire. Acestea se mai gasesc si sub denumirea de fenolforaldehidice.

Aceste placi sunt foarte cunoscute datorita faptului ca sunt foarte rezistente la umiditate, mai precis chiar si la apa din abundenta. De ce? Pentru ca aici actioneaza eficienta cleiului si calitatea straturilor de furnir din care aceste placi de tego sunt confectionate.

Aceste placi se achizitioneaza, spun specialistii, in functie de 3 criterii importante. Primul criteriu in functie de care clientii aleg aceste placi este materia prima din care sunt confectionate. Plopul si mesteacanul nu printre preferatele clientilor.

Al doilea criteriu despre care putem vorbi este grosimea care variaza intre 9 mm si 24 mm. Un ultim criteriu este este numarul de straturi ale placii, incepand de la 7 straturi pana la 21 de straturi.

Despre Mesteru Manole

Ai un plan interesant pentru renovarea casei sau te gandesti sa materializezi un proiect? Alege magazinul online mesterumanole.ro si aici vei gasi toate materialele de constructei de care ai nevoie la preturi accesibile.

Aici vei avea parte de asistenta din partea specialistilor magazinului astfel incat sa faci cele mai inspirate decizii. Mai mult, specificatiile produselor sunt unele complete. Livrarea se efectueaza in 24 de ore.

Nu uita. Tu vii cu planul si magazinul online Mesteru Manole vine cu solutia!

Be the first to comment on "Tego de la Mesteru Manole – informatii complete"

Leave a comment