Telefoanele mobile Maxcom disponibile pe piața din România

 

Telefoanele mobile Maxcom disponibile pe piața din România

BUCURESTI –  octombrie 2017

Comunicat tip – Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie

Simplu de utilizat, cu taste de dimensiuni mari, un display ofertant și o durată extraordinară de viață a bateriei, telefoanele mobile Maxcom sunt acum disponibile pe piața din România prin intermediul distribuitorului autorizat World Comm Trading GFZ SRL, în cadrul rețelelor GSM specializate, la furnizorii de servicii de telefonie mobilă Orange și Telekom, Flanco, eMAG, Carrefour, cât și în alte magazine ITC online și retail.

Pe piața din România au fost puse în vânzare, în cursul anului 2017, 3 din cele 4 game de telefoane disponibile internațional:

  • Classic – telefoane mobile clasice cu butoane

– telefoane fixe GSM, și DECT

  • Comfort – telefoane mobile dedicate utilizatorilor seniori
  • Strong  – telefoane mobile dedicate utilizării în condiții dificile

Avantajele telefoanelor Maxcom sunt: o durată extinsă de viață a bateriei (5/10 zile autonomie) display-ul mare și luminos (perfect pentru persoane de vârstă mijlocie cărora le este greu să utilizeze un telefon cu display mic), plus calitatea materialelor utilizate, net superioară, asigurând durabilitatea produsului.

Florin Ștefan, Country Manager Maxcom România: „Utilizatorii au nevoie de telefoane pe care se pot baza, funcționale și stabile. Nevoia de comunicare, cât și publicul utilizator de telefoane mobile, a crescut progresiv în ultimii ani, iar producătorii de telefoane mobile au  răspuns acestei provocări adaptând produsele publicului vizat. Mulți utilizatori, s-au plâns de lipsa posibilităților reale, de alegere a unor dispozitive fiabile și uşor de manevrat cu display ofertant și taste de dimensiuni mari”.

Gama disponibilă în acest moment include modelele:

  • Maxcom Classic:

Telefoane mobile MM128/MM129, MM141, MM143-3G, MM237, MM238-3G, MM 320, MM330-3G – cel mai mare ecran disponibil, pentru gama de telefoane cu butoane, respectiv ecran de 3,2 inch.

Telefoane fixe  GSM: MM35D- DECT, MM28D, MM29D-3G, dedicate utilizarii în zona de business/retail și rezidențial, pentru aceste telefoane nu este necesară instalarea unei linii telefonice fixe, sunt utilizate cu SIM.

 

  • Maxcom Comfort: MM428, MM462, MM720, MM721-3G, dispun de stand de încărcare, buton de SOS, modelul MM715 dispune de bțară SOS dedicată persoanelor cu nevoi speciale.
  • Maxcom Strong MM916-3G/MM920 ecran permisiv 2,8, sunt telefoane rezistente la șocuri, praf, umiditate IP67/ IP68.

Florin Ștefan, Country Manager Maxcom Romania: ,,În mediul familial pe lângă importanța conectării permanente facil și intuitiv, este foarte importantă calitatea convorbirii și autonomia aparatelor. Produsele noastre sunt dezvoltate pentru a răspunde acestor nevoi.

Creșterea vizibilă a cererii observată în cursul anului ne certifică necesitatea prezenței în piața telefoanelor mobile din România a terminalelor Maxcom.

Cu sprijinul WorldComm Trading GFZ SRL am reușit într-un timp foarte scurt să asigurăm o distribuție națională a telefoanelor, asigurând clienților accesul la o gamă largă de produse Maxcom.”

Despre Maxcom

Maxcom este prezent în peste 20 de țări europene, 15 operatori de telefonie mobilă și peste 100 de distribuitori GSM.

Maxcom are o experiență de peste 16 ani pe piața telefoanelor mobile, timp în care a utilizat resursele departamentelor de cercetare și dezvoltare proprii plus protocoale de cooperare cu diferite instituții și laboratoare calificate internaționale GCF, Orange LAB plus Universități tehnice din Polonia,  pentru a realiza un raport excelent calitate/preț.

În 2016 au fost vândute peste 1 000 000 de terminale mobile către piața din Europa, Maxcom devenind cel mai mare furnizor de telefoane clasice din Centrul Europei. Terminale sunt distribuite la nivel european din depozitul central din Polonia, capacitatea acestuia fiind de peste 1000 de euro paleți.

Stefan Florin Country Manager Romania stefan.florin@maxcom.pl MaxCom S.A. ul. Towarowa 23a | 43-100 Tychy

Be the first to comment on "Telefoanele mobile Maxcom disponibile pe piața din România"

Leave a comment