Tevi PPR au proprietati excelente – alege-le pentru proiectul tau

tevi ppr
tevi ppr

Despre tevi PPR

Mai intai trebuie mentionat faptul ca aceste tevi ppr este inca bine cunoscut in domeniul constructiilor si poarta numele tubului din polipropilena. Polipropilena este un material format din acestea, iar greutatea sa este de aproape 9 ori mai mare decat cea a otelului. Comparativ cu cuprul, nu este deloc toxic, iar performantele sale la temperaturi scazute sunt mult mai bune.

Deoarece au avantaje importante si sunt, de asemenea, avantaje pe care alte materiale din aceeasi gama nu le pot oferi, acestea sunt cele mai eficiente si utilizate cel mai des pentru diverse instalatii de sistem.

Datorita urmatoarelor avantaje, expertii aleg intotdeauna sa utilizeze si sa recomande conducte ppr.

Motive pentru care sa alegi Tevi PPR

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru expertii care aleg sa achizitioneze tevi PPR polipropilena este pretul. In comparatie cu produsele din cupru, costul acestor produse este mai mic, iar pretul celor din cupru din urma poate fi chiar mai mare cu 20%.
tevi ppr
Un alt avantaj al acestor materiale de constructie este greutatea lor usoara, ceea ce implica dificultati reduse de manipulare si instalare. Mai mult, chiar si transportul in masa a tevi ppr este mai usor de realizat.

Un alt element major aplicat atunci cand vorbim despre conductele de tip ppr este rezistenta mare la coroziune. Aceasta caracteristica permite acest tip de conducta sa fie implementata in proiecte care implica circulatia apei in sistemele de incalzire centrala.

Deoarece aceste tevi ppr inhiba in mare masura transferul de caldura intre apa transportata si mediul inconjurator. In acest sens, coeficientul de temperatura al cantitatii de lichid care trece este aproape neschimbat. Aceasta functie arata de fapt eficienta solutiei.

In ce tipuri de instalatii se recomanda aceste materiale

Cu ajutorul lor se pot realiza si alte tipuri de instalatii, precum:

Tevile ppr din polipropilena pot fi utilizata foarte eficient si in cadrul instalatiilor ingropate in sape, pardoseli sau pereti. Chiar daca sunt constant supuse la presiunea ridicata emisa din toate unghiurile, acestea rezista foarte bine indiferent de materialul in care au fost ingropate.

Polipropilena ofera o reducere a dilatatiei de aproximativ 75% fata de alte tipuri de materiale, iar astfel pericolul aparitiei fisurilor este aproape inexistent.

Be the first to comment on "Tevi PPR au proprietati excelente – alege-le pentru proiectul tau"

Leave a comment