Tu ai efectuat pana cum sedinte de ultrasunete? Iata avantajele!

ultrasunete
ultrasunete

Sedintele de ultrasunete sunt o metoda ingenioasa de a trata tesutul adipos intr-un mod cat se poate de eficient si cat mai rapid. Sedintele de acest fel functioneaza atat de bine datorita faptului ca specialistii care o aplica pot sa puncteze exact zonele care prezint probleme suparatoare si sa se axeze fix asupra lor.

Astfel ca veti putea obtine exact forma corpului dorita fara a fi nevoie sa apelati la mijloace chirurgicale foarte dureroase. Se stie faptul ca cu cat stratul de tesut ce contine celule adipoase este mai redus cu atat pielea dumneavoastra va avea un aspect mai neted.

Pentru cine se pot adresa aceste sedinte de ultrasunete?

Acest tratament cunoscut cu ultrasunete poate fi folosit de catre o gama foarte mare de indivizi. Ceea ce trebuie sa stiti ca este cel mai bine sa va consultati mereu cu medicul specialist pentru a vedea daca nu exista anumite contraindicatii. Despre acestea vom discuta in paragraful ce va urma.
ultrasunete
Cele mai vizibile modificari s-au vazut in cazul acelor persoane cu surplus ponderal usor sau moderat si a celor persoane care au o sanatate buna si care isi doresc o redefinire a profilului corporal. Prin urmare, daca observati ca in anumite zone ale corpului este mai dificil sa scapati de tesutul adipos, o astfel de metoda cu ULTRASUNETE va fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Iata de ce nu poti efectua un astfel de tratament

Nu poti efectua tratamente cu ultrasunete daca suferi de anumite afectiuni precum cele enumerate mai jos:

  •     Sarcina sau te afli inca in perioada de alaptare;
  •     Menstruatie;
  •     Boli de natura cardiovasculara, printre care amintim de tensiune arteriala;
  •    Boli la nivelul pielii reprezentate de piele sensibila, eritem sau chiar psoriazis;

Putem aduce acum in discutie si operatiile de tip implant si perioada post-operatorie de recuperare. Acstea nu sunt nici ele indicate daca doriti sa parcurgeti un tratament cu ultrasunete.

In alta ordine de idei, implanturile metalice din zonele asupra carora se doreste efectuarea tratamentului cu ultrasunete ingreuneaza procedura si o face foarte dureroasa. Chiar si varicele reprezinta un impediment major.

Despre Fysiogand

Hai si tu la centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti si efectueaza aici cele mai sigure si non invazime metode de a te tonifia. Terapeutii se vor asigura ca atunci cand parasesti acest centru vei pleca mult mai relaxata, si desigur, cu un corp mult mai suplu. Alege sedintele de ultrasunete! Alege sa te pui pe primul loc!

Be the first to comment on "Tu ai efectuat pana cum sedinte de ultrasunete? Iata avantajele!"

Leave a comment