Tuburi LED – tehnologie si sisteme actuale

tuburi led
tuburi led

Despre tuburi LED

Cand vorbim despre un sistem care foloseste tehnologia LED, ne gandim imediat la forma acestui sistem de iluminare: forma tubului. Este o forma zvelta, foarte asemanatoare cu tubul de neon clasic, dar are proprietati specifice ale sistemelor de iluminat bazate pe LED.

Practic, vorbim despre acelasi tip de iluminare unidirectionala, dar foloseste o tehnologie noua foarte populara. Instalarea si utilizarea acestor tuburi cu LED-uri este similara cu vechiul sistem LED, dar avantajele lor evidente sunt diferite de acestea. Vom mentiona acestea in restul acestui articol.

De ce beneficii te vei bucura ca si client Electric Concept?

In primul rand, aceste tuburi LED consuma mult mai putina energie electrica, economisind astfel costuri importante de energie electrica.

In al doilea rand, in comparatie cu vechile lumini de neon, acestea au o durata de viata mai lunga in conditii bune, in special ciclul de comutare este mai lung.

Pe langa cele de mai sus, aceste tuburi LED sunt, de asemenea, produse foarte ecologice. Ele nu emit raze ultraviolete, raze infrarosii sau mercur care sunt daunatoare mediului.
tuburi led
Mai mult decat atat, este foarte simplu si rapid de instalat pe suport unde este instalata vechea lumina de neon, deci nu trebuie sa utilizati alte sisteme de fixare pentru aceasta, dar le puteti inlocui imediat.

In cele din urma, avand in vedere ca durata de functionare a acestor lampi cu LED-uri depaseste 50.000 de ore, care este de 10 ori mai lunga decat lampile cu neon, aceasta duce la o inlocuire mult mai mica a lampilor si economiseste bani.

De unde sa alegi aceste sisteme?

Daca alegeti sa utilizati tuburi cu LED ieftine in interior sau in exterior, pe langa designul si calitatea deosebita, aceasta decizie va fi o investitie foarte buna pentru dvs., deoarece spatiul de iluminare al tuburi cu LED-uri il face modern, unic si sanatos.

Produsele Electric-Concept sunt oferite la cel mai bun pret din Romania. Toate produsele au garantie si certificat de conformitate. Pentru a comanda produse LED ieftine de la Electric-Concept, puteti trimite un e-mail la comenzi@electric-concept.ro.

Be the first to comment on "Tuburi LED – tehnologie si sisteme actuale"

Leave a comment