Un nou Magazin Certificat LEGO pentru prima dată în Park Lake București

Cel de-al șaptelea magazin Certificat LEGO din România s-a deschis odată cu centrul comercial Park Lake din București. În cadrul noului mall, s-a inaugurat cel mai nou Magazin Certificat LEGO unde sunt invitați la joacă copiii de orice vârstă.

Este vorba despre un magazin nou dedicat în totalitate brandului LEGO, care se adaugă celorlalte șase deschise până în prezent în București (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiești (AFI Palace), Cluj (Polus City Center) și Constanța (City Park). Așadar, șapte magazine pentru milioanele de copii din România iubitori ai jucăriilor LEGO!

Ne bucurăm să putem deschide încă un spațiu dedicat fanilor LEGO, care să susțină idealul brandului, și anume creativitatea prin joacă.’ spune dl. Narcis Moraru, Retail Manager DACO Invest, firmă ce deține Magazinele Certificate LEGO din Constanța (City Park Mall), Ploiești (AFI Palace) și București (AFI Palace Cotroceni și Park Lake).

Pasionații LEGO pot descoperi în noul magazin și Pick & Build Wall, locul de unde își pot alege cărămizile și elementele dorite, în multe forme și culori, în cantitatea dorită. Sortimentația de piese LEGO se înnoiește constant, astfel încât pasionații de construcții își pot folosi propria imaginație pentru a crea construcții noi de fiecare dată când vizitează magazinul.

Dar magazinul LEGO este mai mult decât un simplu magazin de jucării. Este chiar un mic centru de distracție unde copiii pot construi liber, pot interacționa cu modelele 3D supradimensionate și își pot crea propria minifigurină personalizată.

Magazinele Certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copiii de la 1˝ — 99ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate, cum ar fi Architecture și Mindstorms. După cum ne-am obișnuit, și în acest magazin vom regăsi produse exclusive, printre care seturi de construcție și produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluții de organizare, accesorii pentru birou și multe altele.

Printre surprizele pregătite pentru deschidere se numără 1000 de cadouri LEGO acordate primilor 1000 cumpărători, dar și oferte de preț atractive la o selecție mare de seturi de construcție.


Despre Grupul LEGO


Grupul LEGO este o companie privată, deținută de familia Kristiansen, cu sediul în Billund (Danemarca) și birouri principale în Enfield (S.U.A.), Londra (MareaBritanie), Shanghai (China) și Singapore. Înființat în anul 1932 de către Ole Kirk Kristiansen și având la bază cărămida LEGOŽ emblematică, Grupul LEGO este unul dintre cei mai mari producători de materiale de joacă din lume.Ghidată de spiritul său, ‘Only the best is good enough’, compania se angajează să contribuie la dezvoltarea copiilor și își propune să îi inspire și să îi dezvolte pe constructorii de mâine prin învățare și jucării creative. Produsele LEGO se vând în întreaga lume și pot fi vizualizate și virtual la adresa www.LEGO.com.

Pentru noutăți suplimentare de la Grupul LEGO, informații desprere zultatele noastre financiare și angajamentul privind responsabilitatea, vă rugăm să accesați http://www.LEGO.com/aboutus.


Despre Daco Invest


Magazinele Certificate LEGO din Constanța, București (AFI Palace Cotroceni și Park Lake) și Ploiești aparțin partenerului LEGO România SRL—SC DACO Invest SRL. DACO INVEST SRL este o companie cu capital privat românesc, care operează pe segmentul de retail de mai bine de 10 ani. Cu experiență, determinare și înclinare către clienți, DACO Invest SRL a reușit să aducă aproape de consumatori produse de o calitate excepțională.

Be the first to comment on "Un nou Magazin Certificat LEGO pentru prima dată în Park Lake București"

Leave a comment