Unde puteti sa utilizati tabla decapata de la Mesteru Manole

tabla decapata
tabla decapata

Ce reprezinta acesta tabla decapata?

Tabla decapata este un material de constructii ce se obtine in urma unui proces tehnologic special si care isi gaseste utilizari intr-o varietate de proiecte. Acest material se gaseste, online, intr-o varietate de marimi ce au caracteristici utile intr-o gama foarte variata de aplicatii.

Daca aveti nevoie sa utilizati tabla in proiectele dumneavoastra, trebuie sa stiti ca o puteti cumpara la un super pret de la Mesteru Manole. Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce comercializeaza o gama foarte variata de produse la preturi foarte bune, inclusiv tabla decapata.

Procesul de productie al tablei decapate

Procesul de productie al acestui material contine o etapa de laminare la rece. Astfel, otelul, materia prima din care este confectionata tabla decapata, este rulat si presat de mai multe ori prin niste role speciale care il subtiaza.
tabla decapata
Dupa aceasta etapa, otelul este trecut prin procesul de laminare la rece, proces ce permite o subtiere mai exacta a acestuia pana cand se obtin grosimile dorite ale materialului finit, adica ale tablei decapate.

La finalul procesului de productie, tablei decapate i se aplica o pelicula subtire care o protejeaza impotriva coroziunii. Aceasta pelicula se indeparteaza foarte usor atunci cand acest material va fi utilizat.

Unde folosesc constructorii tabla decapata?

Datorita faptului ca este laminata la rece, fiind un material rezistent si de calitate tabla este cel mai des folosita in industria constructoare de masini si de aparatura electrocasnica, a unor piese de mobilier si a unor elemente de pe autostrazi.

De asemenea, aceasta se mai foloseste si in industria publicitara, in special in panourile publicitare outdoor sau pentru alte elemente destinate promovarii.

Pe langa aceste aspecte, la finalul procesului de productie, tablei decapate i se aplica si o pelicula uleioasa ce o protejeaza impotriva coroziunii. Aceasta pelicula se poate elimina foarte usor atunci cand aceasta se utilizeaza.

Astfel putem concluziona faptul ca tabla decapata este un material cu o serie de caracteristici speciale foarte cautate pentru proiectele din domeniile industriale diverse. Toate aceste caracteristici fac ca tabla decapata sa fie intotdeauna solutia aleasa de constructori cand au nevoie de un material eficient, calitativ si rezistent.

Be the first to comment on "Unde puteti sa utilizati tabla decapata de la Mesteru Manole"

Leave a comment