Vin sarbatorile! Programeaza-te pentru gastroenterologie!

gastroenterologie
gastroenterologie

Medicii specialisti din cadrul clinicii medicale Romgermed sustin ca actiunea de mai sus nu este indicata sub nicio forma, deoarece de cele mai multe ori pacientul in cauza nu va primi un medicament care sa ii rezolve problema in cauza, ci mai degraba va primi un medicament care ii va ameliora situatia pentru o periodata de timp. Asadar, medicii specialisti recomanda ca persoanele care sufera de anumite simptome ce se incadreaza in sfera de gastroenterologie sa mearga cat mai repede la un medic pentru diagnostic.

gastroenterologie

Ce simptome necesita o programare de domeniul gastroenterologie?

  1. Dificultate in inghitirea alimentelor – daca se intampla sa aveti dificultati la inghitire, nu lasati acest simptom sa treaca pe langa dumneavoastra fara sa il bagati in seama. De asemenea, se aplica si in cazul unor dificultati in inghitirea apei. Iar unul din cele mai grave simptome care este asociat cu dificultatea de inghitire este faptul ca aveti senzatia ca ati mancat destul dupa doar cateva muscaturi de mancare. Acest lucru poate indica din pacate posibilitatea cancerului esofagian;
  2. Pantalonii dumneavoastra devin brusc prea stramti – daca se intampla ca pantalonii dumneavoastra sa devina intr-un timp scurt prea greu de inchis in comparatie cu acum cateva zile, cel mai posibil nu este faptul ca v-ati ingasat. Ci mai degraba acest lucru indica o poblema legata de gastroenterologie;
  3. Pantalonii dumneavoastra devin brusc prea largi – pierderea brusca in greutate poate fi un simptom al multor probleme de sanatate, inclusive al celor ce tin de gastroenteologie;
  4. Lipsa fierului in organism – cand aveti lipsa de fier in organismul dumneavoastra tot corpul resimte asta. Din aceasta cauza veti avea senzatii de oboseaza in majoritatea timpului, dureri de cap, unghii fragile, va cade parul si va simtiti slabit.

Care sunt urmarile unor simptome netratate?

In acest sens, tinand de gastroenterologie, dificultatea la inghitire poate fi una din urmarile unor simptome netratate. Chiar daca este vorba despre alimente sau doar despre apa, acest simptom afecteaza si pofta si dorinta de mancare, lucru care este foarte grav. De asemenea, acesta netratat si lasat mai mult timp de izbeliste se poate materializa in cancer esofagian.

Daca slabiti sau va ingrasati prea repede intr-un interval de timp foarte scurt poate fi o cauza asociata cu acest domeniu si poate necesita o programare la medic in cel mai scurt timp. Chiar daca acestea pot fi simptome ale mai multor boli, exista sanse destul de mari sa aiba legatura cu sistemul digestiv.

Daca duceti lipsa de fier in organism atunci s-ar putea sa aveti o problem cu sistemul digestiv. Acest lucru poate indica in mod clar o problema la modul in care organismul asmilieaza si disociaza subtsantele din alimentele ingerate.

Be the first to comment on "Vin sarbatorile! Programeaza-te pentru gastroenterologie!"

Leave a comment