Viorica Dăncilă, mesaj pentru Dragnea: În 2019 îmi doresc să avem preşedintele României un preşedinte PSD/ Liderii PSD, huiduiţi de protestatari la Botoşani

Dragnea, comentarii ironice referitoare la pensionarea lui Augustin Lazăr: Sunt puţin mâhnit

Preşedintele Liviu Dragnea a comentat ironic, vineri, la Botoşani, pensionarea procurorului general Augustin Lazăr, spunând că este ”puţin mâhnit”. ”Are o pensie uriaşă”, a mai spus liderul social-democraţilor.

”Sunt puţin mâhnit că a ieşit Lazăr la pensie. Are o pensie uriaşă. O şi merită… Revenim dacă-l credeţi important”, a spus ironic Liviu Dragnea în timpul şedinţei PSD Botoşani.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de pensionare a procurorului general Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie, atunci când acestuia îi şi expiră mandatul la conducerea Parchetului, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la data de 27 aprilie 2019 – pensionare”, se arată într-un anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Augustin Lazăr a anunţat, miercuri seară, că şi-a depus cererea de pensionare, precizând totodată că mandatul său la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) expiră pe 27 aprilie.

Liderii PSD, huiduiţi la Botoşani

Zeci de protestatari i-au aşteptat pe liderii PSD, care participă, vineri, la alegerile pentru conducerea locală a partidului.

Protestatarii au scandat, când a ajuns Liviu Dragnea, „PSD ciuma roşie”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „La închisoare, nu la guvernare”.

Alături de Liviu Dragnea, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, unde au loc alegerile pentru conducerea locală a partidului, a ajuns şi premierul Viorica Dăncilă.

Printre liderii PSD care participă la eveniment sunt şi miniştrii Sorina Pintea, Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, dar şi secretarul general Codrin Ştefănescu.

Be the first to comment on "Viorica Dăncilă, mesaj pentru Dragnea: În 2019 îmi doresc să avem preşedintele României un preşedinte PSD/ Liderii PSD, huiduiţi de protestatari la Botoşani"

Leave a comment