Vremea 13 septembrie 2019. Regiunea în care se ating 32 de grade

Vremea 13 septembrie 2019. Vineri se încălzeşte şi o să avem vreme frumoasă. Mai pe seară apar ceva înnorări, poate şi 2…3 stropi de ploaie la munte, prin nordul şi nord-estul ţării.

Vremea 13 septembrie 2019. În rest, rămânem cu atmosfera însorită. La amiază temperaturile, vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni şi 32 de grade în ţinuturile sudice.
Vremea în fiecare regiune a ţării

În Dobrogea şi Bărăgan, se anunţă o zi însorită, vântul mai are unele porniri la malul mării, iar temperaturile cresc faţă de ziua trecută şi vor depăşi normalul perioadei.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi plăcută, se face mai cald şi după prânz se vor înregistra chiar şi 32 de grade Celsius – valori ridicate pentru luna septembrie.

În restul Moldovei, va predomina vremea frumoasă şi doar prin Bucovina se mai adună norii şi s-ar putea să picure trecător. Se încălzeşte şi la amiază, vor fi temperaturi cuprinse între 26 şi 30 de grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, se anunţă soare şi vreme bună. Ploile pot să apară doar sporadic iar termometrele vor indica valori de până la 29 de grade Celsius.

În ţinuturile vestice, găsim mult soare şi atmosferă plăcută. Vântul va avea unele porniri în Munţii Banatului şi în vestul Meridionalilor iar temperaturile vor ajunge şi aici până la 29 de grade.

În ţinuturile centrale, dimineaţa este rece mai ales în depresiuni, pe unde apare şi ceaţă. Peste zi vom avea soare peste tot, se încălzeşte treptat şi la amiază se vor înregistra chiar şi 30 de grade în vestul proviniciei.

În Oltenia, aşteptăm o zi frumoasă cu mult soare şi vânt domol. Se face mai cald şi după prânz se vor atinge 32 de grade Celsius.

În sudul ţării, cerul va fi mai mult senin, va continua să se incalzesca şi la amiază vom avea vreme călduroasă.
Vremea în București

Se încălzeşte şi în zona Capitalei. Amiaza ne-aduce soare, vânt domol şi o atmosferă de vară, cu 32 de grade, în termometre.

Sâmbătă ne-aşteaptă încă o zi caldă şi frumoasă. În noaptea următoare se înnorează şi vântul devine insistent, semn că apar ceva schimbări.

Duminică temperaturile scad şi ajungem la un regim termic normal pentru mijlocul lunii septembrie. Cerul se înseninează, iar vântul rămâne activ.
Vremea la munte

La munte, găsim soare şi vreme bună. Vântul se intensifică în vestul Carpaţilor Merdionali şi în Munţii Banatului, iar spre seară pot să apară câţiva nori de ploaie, în unele masive.

Sâmbătă se răcoreşte şi o să avem vreme schimbătoare, ploi sporadice şi un vânt mai intens la altitudini mari.

Duminică revine timpul frumos; însă vântul mai are unele răbufniri în zonele de creastă.
Vremea la mare

Pe litoral prindem vreme frumoasă; se face mai cald decât joi, însă vântul mai agită puţin atmosfera.
Soare şi vreme caldă avem şi mâine. Maximele ajung pe la 28 de grade, iar spre seară apar câţiva nori şi vântul devine mai insistent.

Duminică avem o zi destul de însorită, dar se răcoreşte şi prin staţiuni se ating cel mult 23 de grade.

Be the first to comment on "Vremea 13 septembrie 2019. Regiunea în care se ating 32 de grade"

Leave a comment