30%, Cel mai mare randament în 4 luni de concurs de tranzacționare la bursă

—Cel mai mare randament obtinut în concurs a depăsit 30%; câstigătorul va primi un SUV Dacia Duster pe 7 martie
—Primii zece concurenti au avut randamente de peste 15%; aproape 50 de concurenti au obtinut randamente de două cifre
—Cel mai tânăr concurent are 25 de ani, iar cel mai în vârstă 83 de ani
—Ludwik Sobolewski, CEO al BVB: Ne dorim să lansăm în acest an cea de-a doua editie


‘Condus de randament’, primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), s-a încheiat. În doar patru luni de tranzactionare, concurentul de pe primul loc a obtinut un randament de 30,34%.

‘As vrea să-l felicit pe câstigător pentru randamentul obtinut în patru luni. Evident, felicitările merg către toti participantii din acest concurs. Ei sunt dovada că atunci când te implici poti obtine rezultate remarcabile. Sperăm ca prima editie < > să-i inspire pe actualii si viitorii participanti la piata de capital. Pe noi clar ne-a inspirat si, tinând cont de solicitările primite, ne dorim să lansăm, în acest an, cea de-a doua editie,’ a anuntat Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

‘Faptul că oameni obisnuiti au reusit să obtină în termen scurt randamente de peste 30% arată că avem investitori care pot analiza cu foarte mare atentie activitatea companiilor listate. Reusita lor transmite si celorlalti potentiali participanti la piată, cei care încă asteaptă pe margine si care nu au investit până acum în actiunile listate la BVB, că succesul pe piata de capital este posibil,’ a spus Lucian Anghel, presedintele BVB.

Câstigătorul va fi premiat cu un SUV Dacia Duster, în versiunea de echipare Laureate. Partenerul principal al proiectului este Raiffeisen Bank.

Podiumul a fost completat de investitori care au obtinut randamente de 24,13%, respectiv 24,01%. De altfel, primii zece concurenti au avut randamente de peste 15% si aproape 50 de concurenti au obtinut randamente de două cifre, ceea ce corespunde unor câstiguri de peste 10% în doar patru luni. În cadrul concursului ‘Condus de randament’, cel mai tânăr participant are 25 de ani, iar cel mai în vârstă 83 de ani.

Primii 20 de participanti care au obtinut cele mai mari randamente vor fi premiati de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii săi, după cum urmează:
Premiul 1 — un autoturism Dacia Duster Laureate (masina are polită CASCO completă si RCA pentru o perioadă de 12 luni, oferite de Destine Broker)
premiul 2 — un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG
premiul 3 — o vacantă premium de 5 zile în România, oferită de Happy Tour
premiul 4 — un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio
premiul 5 — un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch
premiul 6 — un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch
premiul 7-16 —un abonament premium pentru 12 luni, oferit de Avocatnet.ro
premiul 17-20 — o pusculită Fluent în Finante, oferită de Bursa de Valori Bucuresti

Primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de Bursa de Valori Bucuresti a început pe 17 octombrie 2016 si s-a încheiat pe 17 februarie 2017. Nu a existat o sumă minimă obligatorie de intrare în competitie, iar participantii au avut libertatea să aplice propria strategie de investitii pentru a obtine randamente cât mai ridicate si a fi astfel eligibili pentru premii. Gala de premiere va avea loc pe 7 martie.

Partenerii ‘Condus de randament’ sunt Raiffeisen Bank, eMAG, Happy Tour, Evolio, Posta Română, ACCA, Dacia, Destine Broker, Vector si Avocatnet.ro.

TOP 30 PARTICIPANTI ÎN FUNCTIE DE RANDAMENTE

BURSA DE VALORI BUCURESTI administrează piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzactionare si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listată pe propria piată din 2010. Pentru mai multe informatii vizitati WWW.BVB.RO

Pentru mai multe informatii: Daniela Serban
Director IR&PR
+40.742.242.662
comunicare@bvb.ro

Be the first to comment on "30%, Cel mai mare randament în 4 luni de concurs de tranzacționare la bursă"

Leave a comment