3Pillar Global va deschide al treilea centru de dezvoltare din România în Moldova Business Center din Iași

Cluj-Napoca iunie 2017 – 3Pillar Global, companie americană de servicii IT, cu o prezență activă pe piața din România din 2009, a ales proiectul de birouri în care va deschide al treilea centru de dezvoltare din România. Este vorba despre Moldova Business Center, clădirea de birouri de clasă A situată în zona centrală a orașului. Noul centru de dezvoltare va fi inaugurat în această vară.

3Pillar Global a închiriat peste 700 de metri pătrați în clădirea de birouri Moldova Business Center din Iași pentru cel de-al treilea centru de servicii pe care îl va deschide în România. Biroul va fi deschis la începutul lunii august, iar până la finalul anului, 3Pillar Global își propune să ajungă la un număr de 50 de ingineri și specialiști IT în sediul din Iași, care se vor alătura celor peste 450 de angajați din Cluj-Napoca și Timișoara. Compania dorește să atragă specialiști cu o experiență de minim 2 ani de zile și competențe dovedite în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Phyton, Ruby on Rails, Front End), mobile (iOS și Android) și testare.

‘Am ales Moldova Center pentru facilitățile pe care le poate oferi angajaților noștri, dar și posibilităților de extindere. După modelul centrelor din Cluj-Napoca și Timișoara, ne așteptăm ca biroul deschis la Iași să crească exponențial în următorii ani. Amplasamentul foarte bun și accesul facil din diferite zone ale orașului au contat de asemenea foarte mult. Nu în ultimul rând, este una din primele clădiri de birouri care a adoptat cele mai noi tehnologii în materie de ergonomie și ecologie, având certificarea de clădire verde BREEAM Very Good’, menționează David DeWolf, CEO-ul companiei.

Compania americană a anunțat încă de anul trecut intenția de a-și extinde operațiunile în România sau regiune. Iași a fost opțiunea aleasă de către managementul companiei care a luat în considerare mai mulți factori: existența unui centru universitar important și a unui număr mare de absolvenți cu studii în IT, nivelul de calificare a specialiștilor IT și disponibilitatea acestora pe piața muncii, posibilitățile de extindere a operațiunilor și infrastructura orașului.
Despre 3Pillar Global

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 800 de angajați. Cu 450 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații despre istoricul autovehiculelor, respectiv Equinox.

Save

Be the first to comment on "3Pillar Global va deschide al treilea centru de dezvoltare din România în Moldova Business Center din Iași"

Leave a comment