4 motive întemeiate să alegi mașinile Mercedes rulate

4 motive să alegi mașinile Mercedes rulate. Niciodată un Mercedes-Benz nu e prea scump. Dacă socotești dotările cu care vin autoturismele, merită orice preț.


Brandul Mercedes-Benz este cunoscut în toată lumea pentru autoturismele de lux pe care le oferă. Fie că vorbim de limuzine, sau mașini cu un puternic accent pus pe sportivitate ori autovehicule din clasa SUV, constructorul german a știut de fiecare dată cum să depășească concurența. Cum se cunoaște cel mai bine un produs de calitate?

Ei bine, în acest caz, calitatea superioară pe care brandul german de mașini o livrează prin autovehiculele sale este susținută puternic de fiabilitate. Aceasta își face simțită prezența prin starea ireproșabilă pe care o au inclusiv mașinile Mercedes rulate, chiar și zeci de mii de kilometri.
 
Ai putea spune că dacă ai o mașină fiabilă te poți considera satisfacut. Dar, pe lângă această calitate, mașinile Mercedes vin cu alte calități, livrate toate, desigur, sub aceeași caroserie. 


Chiar și la mâna a doua, autoturismele Mercedes vin cu aceleași servicii ca o mașină nouă. Diferența o face prețul, care este mult mai avantajos pentru tine, raportat la calitatea care ți se oferă.


De cele mai multe ori nu ai nevoie de multe motive pentru a-ți achiziționa un autoturism Mercedes rulat. Dar brandul german îți livrează la pachet toate motivele din lume.
 
Noi îți oferim doar 4 motive să alegi autoturisme Mercedes rulate. Iată care sunt


1. Fiabilitate
Da, așa este, am mai vorbit despre fiabilitate. O repetăm doar pentru a accentua și mai mult gradul mare de rezistență în timp pe care mașinile Mercedes le oferă, rezistența menținută aproape intactă și în cazul autoturismelor Mercedes rulate. 


La mașinile noi, Mercedes oferă garanție 2 ani fără limita de kilometri rulați, la care se pot adauga și extragaranții. La mașinile rulate, dealeri autorizați Mercedes-benz, precum Auto-Schunn, oferă garanție de 12 luni, cu posibilitate de extindere a acesteia cu până la 5 ani. 


2. Confort sporit


Luxul deja binecunoscut al autoturismelor Mercedes se reflectă cel mai bine în confortul de pe altă lume din habitaclul mașinilor constructorului german. Tapițerii din piele, lemn de cea mai bună calitate, sisteme de climatizare automate, sisteme de purificare a aerului, scaune cu perne de aer ajustabile și cu memorie, acestea sunt numai dotările standard de pe mașinile Mercedes. 


3. Raport preț-calitate foarte bun


Niciodată un Mercedes-Benz nu e prea scump. Numai brandul în sine vinde. Dacă pui la socoteala multitudinea de dotări cu care vin autoturismele, merită orice preț. Autoturismele Mercedes nu sunt pentru buzunarul oricui. Însă dacă alegi să-ți cumperi o mașină din lista de vehicule Mercedes rulate ale dealerilor autorizați precum Auto-Schunn România, cele câteva mii de euro bune pe care le economisești pentru aceleași servicii sunt un bonus binemeritat, o recompensă pentru alegerea inteligentă pe care ai facut-o. 


4. Pachete cu beneficii


Dealerii auto se bat în beneficii când vine vorba de autovehicule de calitate, mai ales în cazul mașinilor Mercedes rulate. Reprezentantele cu experiență pe piața auto din România știu ce să îți ofere pentru a suplini eventualele lipsuri survenite la achiziționarea unei mașini la mâna a doua. De exemplu, Auto-Shunn România oferă o gamă variată de servicii la achiziționarea de mașini Mercedes rulate, care, nu de puține ori, concurează pachetele de servicii oferite de unii producători, la cumpărarea unui vehicul nou de la alt brand auto.
 
Dintre acestea, amintim de pachete de service complete, realizate de tehnicieni certificati Mercedes-Benz, asistenta service 24h/24, sapte zile din sapte sau garantie de 2 ani, pe care o poti extinde pana la 5 ani. 


Nivelul la care a ajuns astăzi piața auto îți permite să râvnești la o mașină de calitate superioară, așa cum sunt automobilele Mercedes-Benz. Prețurile afișate de dealerii autorizați și pachetele oferite de aceștia justifică fiecare eurocent pe care alegi să îl investești într-o mașină la mâna a doua, în locul unei mașini noi. 

Be the first to comment on "4 motive întemeiate să alegi mașinile Mercedes rulate"

Leave a comment