Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Imaginea articolului Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Sebastian Stan şi Denise Gough au filmat astfel pentru un nou lungmetraj în care joacă, „Monday”.

Filmul, regizat de Argyris Papadimitropoulos, prezintă povestea de dragoste a doi americani cu tendinţe autodistructive, aflaţi în Grecia.

Lungmetrajul este programat pentru lansare anul viitor.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În „Marţianul”, nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în „Lebăda Neagră” a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american „Gossip Girl”, dar şi în lungmetrajul „I, Tonya”, de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia „Captain America” a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din „Captain America” l-a reluat şi în franciza „Avengers”.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena, împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la vârsta de 10 ani a primit primul său rol într-un film, în „71 fragments of a Chronology of Chance”, de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat în SUA şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

Be the first to comment on "Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud"

Leave a comment