Admitere 2017/2018: Universitatea Spiru Haret, programe de studii pentru o carieră solidăUniversitatea Spiru Haret, instituție ce se caracterizează prin deschidere internațională și programe educaționale performante, dă startul procesului de admitere pentru anul universitar 2017/2018.


Oferta educațională este una complexă, cuprinzând 60 programe de licență și 40 programe de masterat, acestea fiind în permanență actualizate în funcție de transformările cheie de pe piața muncii.

Cele mai competitive specializări din cadrul celor 14 facultăți ale instituției, potrivit cifrelor înregistrate anul trecut au fost: Educație Fizică și Sport, Informatică, Psihologie, Management și Drept.

Programe de studii, pentru un parcurs profesional solid

Inserția profesională a absolvenților este un criteriu esențial pentru Universitatea Spiru Haret, de aceea instituția a reconfigurat în permanență planurile de învățământ și programele de studii, astfel încât absolvenții să-și dezvolte competențe și abilități profesionale, valori și aptitudini încă din primul an de facultate.

Conform raportului Universității Spiru Haret de anul trecut, 68.22% din numărul absolvenților care au promovat examenul de licență, sunt angajați în domeniul pe care l-au urmat pe perioada studiilor.


Instituția de învățământ are capacitatea de a răspunde provocărilor cărora trebuie să le facă față universitățile în prezent, precum numărul redus de absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, scăderea nivelului de pregătire al absolvenților de liceu, abandonarea studiilor etc.

Ariile de studiu cuprind o paletă largă de specializări, dintre care amintim: Drept, Informatică, Psihologie, Jurnalism, Științe economice, Litere, Educație fizică, Poliție locală, Resurse umane, acestea având o vizibilitate crescută în momentul de față în ofertele comunicate de către angajatori.

Universitatea Spiru Haret are totodată și programe de studii de licență în limba engleză în Arhitectură și Marketing.

Conform Declarației de la Bologna (1999), semnată inclusiv de țara noastră, studiile universitare de licență pot fi continuate prin masterat, iar în cazul specializărilor cu o durată de 3 ani, continuarea acestora se impune în mod obligatoriu.

Masteratele din cadrul universității au drept misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales, astfel încât să-și formeze abilitățile profesionale și să facă față cu brio provocărilor profesionale, care devin din ce în ce mai complexe.

Admiterea la Universitatea Spiru Haret se poate face până pe data de 30 septembrie 2017, iar informații suplimentare privind procesul de înscriere se pot găsi la adresa www.admitere.spiruharet.ro.

Be the first to comment on "Admitere 2017/2018: Universitatea Spiru Haret, programe de studii pentru o carieră solidă"

Leave a comment