Afacerea ta pluteste in deriva. O agentie de marketing online este busola care o dirijeaza

agentie seo happyadv.ro

Probabil iti mai amintesti de zilele cand internetul era local si circula prin kilometri intregi de cablu sau venea printr-un cablu de telefon fix. Paginile de internet se incarcau si in cateva minute, iar un magazin online parea de domeniul fantasticului. In prezent, sunt milioane de afaceri online in toata lumea care au accest la miliarde de utilizatori web, iar o agentie de marketing online iti ofera acces la o parte din acesti utilizatori.

Asta nu inseamna ca este atat de simplu. Crearea site-ului si prezentarea produselor este doar primul pas intr-o afacere online. Oamenii nu vor ajunge ca prin minune pe site-ul tau.

In prezent, site-ul este cel mai bun instrument de business pentru ca:

  • toata lumea navigheaza pe internet si din acest motiv poti concura, intr-o oarecare masura, cu marile corporatii
  • inregistreaza singur comenzi si este deschis non stop
  • testeaza foarte repede piata si daca un produs nu are succes poate fi prezentat rapid intr-un mod diferit, direct de pe laptop-ul personal

De ce ai nevoie de o agentie de marketing online?

 Exista afaceri care au succes in offline, dar esueaza in online, pentru ca nu inteleg pe deplin procesul de marketing online. Un site web nu este catalogul lunar in care pui poze cu toate produsele aflate la vanzare si ofertele din luna urmatoare.

happyadv.ro agentie seo

Pentru o campanie de marketing de succes trebuie urmati cativa pasi de baza:

1.Consistenta

  • incepand de la culori si logo pana la fontul pe care il alegi, incearaca sa fii creativ, pentru ca toate acestea vor forma brand-ul tau
  • numele domeniului ajuta la vizibilitatea afacerii tale

2.Brand-ul online

  • design-ul web ajuta la consolidarea brand-ului
  • la fel de important ca infatisarea este continutul de calitate
  • fa-i pe oameni sa inteleaga exact cu ce te ocupi, cei care intra pe site-ul tau nu vor pierde timpul incercand sa afle care este obiectul activitatii tale

3.Audienta

  • foloseste-te de canalele de socializare pentru a atrage potentiali clienti
  • promovarea platita este mai rapida si mai eficienta pentru ca poti vedea exact care este publicul tinta

O agentie de marketing online te poate ajuta cu toti acesti pasi de inceput si cu aspectele care necesita multa munca de cercetare. Cum ar fi identificare publicului tinta. Este foarte important sa stii cui te adresezi. Un site care arata impecabil si un produs de calitate nu garanteaza succesul din cauza ca nu ajung la cine trebuie.

O campanie de marketing ce vizeaza promovarea nu dureaza la nesfarsit. Dupa ce ai stabilit mesajul pe care vrei sa-l transmiti si l-ai eliberat pe internet, urmareste rezultatele primite in perioada de timp prestabilita. Astfel, vei sti unde trebuie sa lucrezi ca sa iti imbunatesti mesajul si sa ajungi tot mai multi potentiali clienti.

Intr-o afacere online trebuie sa fii foarte creativ si tot timpul la curent cu schimbarile care apar in lume. Avand acces la milioane de magazine online, un potential client poate petrece 10 secunde pe site-ul tau sau 10 minute, la sfarsitul carora a plasat o comanda. Totul consta in calitatea continutului.

Daca vrei sa incepi o campanie de marketing online, dar nu stii de unde, Happy Advertising este o agentie de marketing online din Bucuresti care ofera consiliere si pune in aplicare strategiile de care ai nevoie pentru a-ti creste afacerea.

Be the first to comment on "Afacerea ta pluteste in deriva. O agentie de marketing online este busola care o dirijeaza"

Leave a comment