Aflați cum să vă creșteți afacerea din noua carte apărută la editura ACT și Politon!

La editura ACT și Politon a apărut Reinventatorii, a lui Jason Jennings, cartea pe care orice companie trebuie s-o citească dacă vrea să atingă maximum de potențial economic.


Cartea vine după ani lungi de studiu și cercetare a 22 000 de companii și organizații, astfel că, în privința acurateții informațiilor de aici, nimeni nu poate să aibă nici un dubiu.

Orice companie care vrea să continue să existe trebuie să știe, să fie dispusă să se reinventeze. E secretul pe care-l dezvăluie Jason Jennings și echipa lui oricărei organizații, de orice tip. De altfel, Jason Jennings e cunoscut drept un guru incontestabil al leadershipului, imbatabil pe teme de dezvoltare a corporațiilor.


Cartea apărută la ACT si Politon include analize și studii de caz al unor companii de anvergură, cum sunt, de pildă, KMART și Starbucks dar și alte exemple, ale unor afaceri mici, locale, care au acceptat că trebuie să se reinventeze constant dacă vor să mai fie pe piață.


De la design de interior mai prietenos cu clienții până la o înaltă calitate a produselor, orice companie care vrea să crească trebuie să lase mândria laoparte și să accepte că întotdeauna e loc de mai bine pentru creșterea ei economică.

E de presupus că Reinventatorii va deveni foarte curând harta după care se vor ghida în actul de conducere toate companiile care-și respectă clienții.
Critica de specialitate a caracterizat această carte drept ‘extraordinar de bine documentată, scrisă cu nerv, accesibilă, o sursă vitală pentru orice afacerist’ (USA Today) și l-a pus pe Jennings în top 3 cei mai ceruți speakeri pe teme de business din lume.Save

Save

Be the first to comment on "Aflați cum să vă creșteți afacerea din noua carte apărută la editura ACT și Politon!"

Leave a comment