A apărut Casa Mea ediția de septembrie 2016

Inspirați de culorile superbe ale naturii, de aromele de fructe și legume ajunse la maturitate, de lumina blândă a soarelui și de romantismul ce plutește în aer, în ediția de septembrie ne-am decis să aducem spiritul toamnei în interiorul locuinței și să creăm un decor primitor, cald și boem.

Dacă rusticul vă inspiră sentimentul de ‘acasă’, o să vă facă mare plăcere să răsfoiți această ediție, pentru că veți descoperi locuințe amenajate în acest stil. În plus, veți avea multe de învățat de la designerul Luciana Georgescu, care vă oferă 9 sfaturi despre cum puteți să vă amenajați o bucătărie rustică. De asemenea, nu uitați să faceți ordine în cămară, pentru că a sosit perioada când se pregătesc gemurile și alte conserve delicioase. Găsiți soluții practice pentru depozitarea lor la rubrica de shopping.

Tema lunii este acoperișul. Acest subiectul este în prim-plan în familia voastră în două circumstanțe: dacă aveți o casă în proces de construire sau dacă sunteți proprietarul unei locuințe vechi, care necesită lucrări de întreținere sau chiar înlocuirea acoperișului. În aceste condiții, cu siguranță, aveți o mulțime de întrebări, așa că vrem să venim în ajutorul vostru și să vă oferim o parte dintre răspunsuri.

O modalitate foarte simplă, rapidă și ieftină de a schimba atmosfera din locuință și de a-i imprima o amprentă personală o reprezintă decorarea pereților interiori. Vă oferim câteva idei la îndemână, cu ajutorul cărora puteți transforma chiar și cei mai dezolanți pereți în puncte de atracție pentru toți cei care trec pragul casei voastre.

Vă dorim o toamnă frumoasă!
Viorica Iorgulescu
Publisher
E-mail: viorica.iorgulescu@medienholding.ro

Be the first to comment on "A apărut Casa Mea ediția de septembrie 2016"

Leave a comment