APEL PUBLIC pentru construirea unei căi de acces suplimentare la METROU Pipera: Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple o nenorocire

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Şova, să demareze procedurile necesare pentru construirea unei căi de acces suplimentare a staţiei de metrou Pipera. Potrivit lui Popescu, o singură ieşire reprezintă un pericol pentru călători.
„Zona este foarte aglomerată şi tranzitată zilnic de peste 65.000 de persoane. Este inadmisibil ca traficul pietonal să fie congestionat din cauza unei singure ieşiri a staţiei de metrou Pipera. Există riscuri pentru cetăţeni din cauza lipsei condiţiilor de evacuare şi a îngreunării accesului rapid al maşinilor de intervenţie, în cazul producerii unui eveniment tragic”, a declarat Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu a cerut conducerii ISU Bucureşti-Ilfov să demareze o serie de controale pentru identificarea şi prevenirea situaţiilor de risc precum şi pentru facilitarea condiţiilor de evacuare a persoanelor şi accesul rapid al maşinilor de intervenţie în cazul producerii unui eveniment tragic în perimetrul respectiv.

“Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple o nenorocire pentru a ne ocupa de lucrurile cu adevărat importante pentru oameni. Cetăţenii care plătesc impozite trebuie să beneficieze de o infrastructură sigură şi decentă”, a mai declarat Dan Cristian Popescu.

Be the first to comment on "APEL PUBLIC pentru construirea unei căi de acces suplimentare la METROU Pipera: Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple o nenorocire"

Leave a comment