Arată-i lumea in siguranta cu scaunele auto ISOFIX de la BebeBliss!

scaun auto isofix

Să pleci într-o călătorie cu cel mic poate fi, dacă nu descurajantă, măcar provocătoare, în special dacă acesta este doar un bebeluş. Şi nu pentru că prezenţa unui bebeluş nu ar fi cel mai minunat lucru pentru o mămică, ci pentru că grija pentru acesta poate fi copleşitoare.

Pentru că este extrem de fragil şi vulnerabil, lucrurile de care trebuie ferit şi protejat un bebeluş sunt multe şi din acest motiv o mămică nu are cum să nu fie şi ea extrem de prevăzătoare. Tocmai din acest motiv, Bebebliss a creat o colecţie de scaune auto isofix pentru ca toate mămicile prevăzătoare să le poată oferi celor mici momente unice în condiţii optime. Folosind scaunele auto isofix în excursiile alături de cei mici vă veţi bucura împreună, şi dumneavoastră şi cel mic, de siguranţa incontestabilă pe care o oferă acestea, dar şi de voia bună şi atmosfera unei vacanţe reuşite.

Cu zâmbetul pe buze într-un scaun auto isofix

Unul dintre aspectele cele mai studiate de către părinţi atunci când se încumetă la o călătorie alături de bebeluşul lor este cel al transportului în siguranţă. Iar asta înseamnă multe lucruri, de la alegerea mijlocului de deplasare potrivit până la anticiparea tuturor nevoilor celui mic şi prevenirea oricăror accidente neplăcute.

scaun auto isofix
scaune auto isofix

Şi, de regulă, există lungi şi minuţioase pregătiri prealabile pentru ca totul să fie bine pus la punct şi motivele de îngrijorare cât mai reduse. Dar tocmai pentru că un părinte nu poate să nu fie extrem de prevăzător atunci când vine vorba despre propriul copil, motivele de îngrijorare nu dispar niciodată complet.

Ca părinte, senzaţia că uiţi ceva sau că ceva nu este suficient de bine organizat sau asigurat este omniprezentă. Şi, de cele mai multe ori, verificările şi reverificările sunt printre cele mai uzuale practici ale acestora. Totul este verificat de cel puţin două ori, recapitulările potenţialelor pericole sunt multiple şi chestionarul măsurilor de siguranţă interminabil. Iar toate astea nu încetează niciodată pentru că un părinte, se ştie, nu are pauză. Nici măcar în vacanţă. Deşi, cu siguranţă, le-ar prinde tare bine. Din acest motiv, Bebebliss s-a gândit să transforme măcar vacanţele într-o pauză bine venită. Pentru toată lumea.

Noua colecţie de scaune isofix este concepută special pentru a lua grija părinţilor de pe umeri acestora şi orice fel de disconfort sau nesiguranţă din sufletul micuţului. Extrem de practice şi foarte uşor de instalat, având un sistem de prindere intuitiv, dar şi 100% sigur pentru cel mic, isofix scaun auto se va dovedi cea mai inspirată alegere pe care o puteaţi face pentru o vacanţă de vis alături de cel mic.

Alegând scaunele isofix de pe bebebliss.ro îi vei oferi celui mic tot confortul de care are nevoie pentru a se bucura de prima sa vacanţă în familie, iar ţie îţi vei lua toate grijile de pe umeri tocmai pentru a te bucura şi tu, la fel de mult, de prima ta vacanţă alături de cel mic.

Nu ai de ce să îţi mai faci vreo grijă privind siguranţa şi confortul celui mic pe toată durata călătoriei. Şi vei ştii asta de la primul său zâmbet. Adică de la prima utilizare a scaunului auto isofix, ca cel de aici, tocmai pentru că sunt create special ca cel mic să vadă lumea cu zâmbetul pe buze.

Be the first to comment on "Arată-i lumea in siguranta cu scaunele auto ISOFIX de la BebeBliss!"

Leave a comment