Asociația Națională a Antreprenorilor a aniversat 5 ani de activitate și susținere a antreprenorilor români!

Asociația Națională a Antreprenorilor a sărbătorit miercuri, 6 decembrie a.c., 5 ani de existență, în cadrul unei gale unice, găzduită de Hotel Cișmigiu – un hotel cu o istorie de 150 de ani. Evenimentul s-a bucurat de numeroși invitați, mulți antreprenori români renumiți din toată țara, ce au dat curs invitației lansate de către ANAA. Gazda evenimentului a fost Președintele Asociației, Cristina Chiriac, ce este totodată și fondatoarea brandului românesc Flori de ie.


În cadrul galei, colegiul director al ANAA a decis să premieze partenerii și susținătorii care ne-au fost alături în proiectele și evenimentele organizate de-a lungul anilor. Câștigătorii celor nouă trofee au fost: Ambasada Statelor Unite ale Americii, AGERPRES, Ziarul Bursa, DHL, Business Woman, Eva.ro, Pandorra, România Tv, Hotel Cișmigiu.

Gala acestui an a reprezentat reflectarea celor cinci ani de existență a proiectului de susținere și promovare a mediului antreprenorial. În cadrul evenimentului am discutat despre ce am făcut, despre ce mai trebuie făcut, și am premiat cu mândrie antreprenorii implicați activ în promovarea obiectivelor Asociației.

Alături de câțiva membri ANAA, antreprenori români, am organizat o tombolă pentru participanți. Premiile au venit din partea: Bio Green, REENA Fine Jewelry, Beauty Center Sofia Eleni, Despotiko Crystals Pearls, cărora le mulțumim!

Pentru acest eveniment, le mulțumim îndeosebi partenerilor noștri: Hotel Cișmigiu și DHL, și tuturor participanților!


Astfel, am spus ‘La mulți ani, Asociația Natională a Antreprenorilor’, pentru cei 5 ani de activitate. Mult succes tuturor antreprenorilor și la cât mai multe afaceri prospere!

Noi credem în oameni și în ideile lor!

Be the first to comment on "Asociația Națională a Antreprenorilor a aniversat 5 ani de activitate și susținere a antreprenorilor români!"

Leave a comment