Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru ŞEFIA nou-înfiinţatei Secţii de anchetă a magistraţilor

Cei care vor să ocupe funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General, precum şi 5 posturi de procurori din cadrul secţiei îşi pot depune candidatura până miercuri, inclusiv, anunţă Consiliul Superior al Magistraturii.

CSM anunţă că pe 12 octombrie 2018 a fost publicat pe site-ul Consiliului, atât la rubrica “Noutăţi” cât şi la rubrica “Concursuri/Alte concursuri”, anunţul privind procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General şi pentru ocuparea a cinci posturi de execuţie de procurori în cadrul aceleiaşi secţii.

Procedura de selecţie a candidaţilor a fost declanşată de preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii pe 12 octombrie 2018.

„Candidaţii pentru funcţiile de conducere şi de execuţie vor depune personal la Direcţia Resurse Umane şi Organizare a Consiliului, cu sediul în Bucureşti, calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, sau prin fax, o scrisoare de candidatură însoţită de orice alte înscrisuri considerate relevante de către candidaţi, până la data de 17 octombrie 2018, inclusiv, urmând ca interviul să aibă loc în intervalul 19-22 octombrie 2018”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii, remis MEDIAFAX.

Be the first to comment on "Astăzi este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru ŞEFIA nou-înfiinţatei Secţii de anchetă a magistraţilor"

Leave a comment