Austria, „confuză” după ce mai mulţi oameni au văzut un animal care trăieşte, de regulă, în Australia

În ciuda faptului că Austria este confundată des cu Australia, iar turiştii îşi cumpără tricouri cu mesajul „În Austria nu sunt canguri”, un animal din această specie a fost zărit în ţara europeană, informează Odditycentral.com.

Poliţia din oraşul austriac Kirchschlag a confirmat faptul că mai multe persoane au declarat că au văzut un animal ce părea a fi cangur, umblând prin pajiştile şi pădurile din oraş. Grădinile zoologice şi crescătoriile au fost contactate, însă niciuna nu îşi asumă apariţia animalului, spunând că nu le lipseşte niciunul. Momentan, cangurul este căutat de poliţie.

„Pare de necrezut, dar este adevărat. Am sunat toate grădinile zoologice şi crescătoriile de canguri din apropiere, dar nu le lipseşte niciunul. Sperăm ca stăpânul să vină şi să-l recupereze”, a declarat un ofiţer.

Poliţia nu a stabilit rasa cangurului, dar a asigurat localnicii că nu au de ce să-şi facă griji, explicând că această specie de animal este inofensivă, în special „musafirul” lor care nu ar fi în stare să facă rău.

Cangurul a fost filmat de un localnic, Thomas Kaufmann, şi postat pe contul lui de Instagram. „Nu sunt un expert în animale, dar cu siguranţă este un cangur”, a spus bărbatul.

Nu este pentru prima dată când un cangur este văzut în nordul Austriei. În 2015, a mai fost văzut unul în apropierea unui lan de porumb, în St. Oswald bei Haslach, venit din Germania.

Be the first to comment on "Austria, „confuză” după ce mai mulţi oameni au văzut un animal care trăieşte, de regulă, în Australia"

Leave a comment