Autorităţile bulgare au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova-presă

Autorităţile au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, la câteva ore de la eliberarea românului acuzat de asasinarea acesteia, relatează publicaţia Nova.bg, menţionând că informaţia nu a fost momentan confirmată de către poliţişti.

Conform surselor din cadrul investigaţiei, suspectul a fost reţinut în urma identificării probelor ADN de la locul faptei.

Acesta a fost arestat în Germania, unde se presupune că a fugit după comiterea crimei. Autorităţile le-au reţinut şi pe soţia şi mătuşa bărbatului.

Mai multe informaţii sunt aşteptate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la care vor participa prim-ministrul Boyko Borisov, procurorul-şef Sotir Tsatsarov şi ministrul de Interne Mladen Marinov.

Autorităţile bulgare l-au eliberat marţi seară pe cetăţeanul român reţinut pentru audieri în ancheta privind asasinarea jurnalistei Victoria Marinova.

Autorităţile nu cred că cetăţeanul român reţinut este autorul asasinării jurnalistei bulgare, a afirmat Theodor Atanassov, şeful Poliţiei din oraşul Ruse. „Avem în detenţie un individ al cărui alibi se confirmă şi nu este suspectat de comiterea crimei”, a declarat Theodor Atanassov, citat de publicaţia Dnevnik.

Procurorii au declarat că jurnalista, în vârstă de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, în oraşul Ruse.

Directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi o serie de politicieni şi oameni de afaceri.

Be the first to comment on "Autorităţile bulgare au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova-presă"

Leave a comment