Aveti nevoie sa transportati fluide in mod eficient? Folositi teava rotunda zincata de la Mesteru Manole

teava rotunda zincata
teava rotunda zincata

Teava rotunda zincata este cea mai buna solutie de pe piata pentru transportul fluidelor si gazelor care nu sunt periculoase. Mai mult decat atat, acest material se foloseste si pentru realizarea retelelor de transport a apei calde sau reci potabile, de incalzire si de transport a agentului termic care are o presiune de pana la 50 bari, precum si la realizarea instalatiilor tehnologice.

teava rotunda zincataTeava rotunda zincata rezista foarte bine la presiuni ridicate

Teava rotunda zincata de la Mesteru Manole este testata si supusa la presiune, avand aprobarea de lucru sub presiuni ridicata. Dupa cum spuneam, aceasta se utilizeaza cu precadere pentru realizarea de instalatii termice in industria agricola, sisteme de aer conditionat si stingatoare de incendiu, dar si pentru constructii exterioare precum garduri (se utilizeaza ca stalpi) sau balustrade.

Cateva detalii de ordin tehnic despre teava rotunda zincata

Teava rotunda zincata este de fapt o teava din otel care a fost acoperita cu un strat protector de zinc pentru a avea mai multe proprietati. Stratul protector de zinc este aplicat atat in interior, cat si in exterior. Acest lucru ne arata ca aceasta teava este protejata impotriva coroziunii de orice tip si sa reziste la agenti corozivi importanti.

Suprafata interioara si exterioara a acestui material trebuie sa fie neteda, fara crapaturi sau fisuri.

Teava rotunda zincata este indicat sa nu fie sudata si nici taiata

Pentru a beneficia de o cat mai lunga perioada de timp de proprietatile pe care le ofera acest material este recomandat ca acesta sa fie imbinat cu alte elemente din cadrul unui proiect doar prin procesul de infiletare si nu prin sudura (a se evita pe cat de mult posibil).

Aceasta poate fi sudata, insa prin linia de sudura se va distruge stratul protector de zinc de o parte si de alta liniei respective. Chiar daca la suprafata acest lucru poate fi remediat prin aplicarea unui strat de vopsea bogata in zinc, la interior acest lucru este imposibil de realizat, fapt care va conduce la aparitia ruginei.

In cazul tevilor rotunde zincate sudate longitudinal, sudura trebuie sa fie compacta si continua, fara fisuri, fara intreruperi sau alte defecte ce pot sa reduca rezistenta acesteia.

Unde gasiti tevi rotunde zincate la un pret foarte bun?

Pe site-ul magazinului online de materiale de constructii Mesteru Manole puteti comanda teava rotunda zincata simplu si rapid, apasand pe urmatorul link: https://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rotunda-zincata

Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii care are online o gama foarte variata de produse la preturi foarte avantajoase. Aici puteti gasi materiale pentru amenajari interioare si exterioare, materiale metalurgice, pentru instalatii termice, sanitare si electrice, scule si unelte, etc.

Tot ce aveti nevoie pentru a construi gasiti online la Mesteru Manole. Pentru mai multe informatii sau consiliere specializata puteti apela numerele de telefon: 0741 238 406.

Be the first to comment on "Aveti nevoie sa transportati fluide in mod eficient? Folositi teava rotunda zincata de la Mesteru Manole"

Leave a comment