Aveti probleme cu depozitarea documentelor? Iron Mountain va ofera servicii foarte buna pentru stocare documente

Toate companiile atat mari, cat si medii si mici ajung la un moment dat sa se confrunte cu o probleme: stocare documente.

Avand in vedere ultimele reglementari legale, datele detinute de orice companie trebuie depozitate cel putin 5 ani de zile, indiferent de natura acestora. Acest lucru ajunge sa reprezinte o problema pentru majoritatea companiilor, deoarece nu toate acestea au spatii pe care le pot utiliza pentru stocarea documentelor. Aici, intervine Iron Mountain care pune la dispozitia clientiilor spatii pentru stocare documente la un pret foarte bun.

Dupa cum precizam anterior, stocarea documentelor este o problema pe care fiecare companie trebuie sa o rezolve, avand in vedere faptul ca toate datele detinute au o anumite valoare pentru compania in cauza. Chiar daca este vorba despre documente financiare legate de serviciile prestate sau produsele comercializate, de contabilitate si asa mai departe, toate acestea date trebuie stocate pentru buna desfasurare a activitatii oricarei companii.

De ce este recomandat sa apelati la o firma care ofera spatii pentru stocare documente?

O companie specializata precum Iron Mountain stie cat de importanta este depozitarea documentelor companiei dumneavoastra in cele mai bune conditii si astfel la ei veti gasi intotdeauna cele mai bune servicii de pe piata. Apeland la aceasta firma pentru a va stoca datele, acestea din urma vor fi prelucrate si depozitate in spatii special amenajate si le veti putea avea accesa ori de cate ori doriti.

stocare documente

Alegand un partener de incredere, precum aceasta companie, veti putea beneficia de o serie de avantaje pe care aceste servicii de stocare documente le ofera.

  • In primul rand cel mai important lucru este faptul ca veti avea garantia ca aceste date vor fi stocate in cele mai sigure conditii.
  • In al doilea rand, veti face o economie importanta din punct de vedere financiar, deoarece alegand sa apelati la Iron Mountain pentru stocarea documente veti economisii mai multi bani in comparatie cu inchirierea unui spatiu special pentru acest lucru.
  • Personalul care lucreaza in acest domeniu este unul calificat si astfel documentele dumneavoastra vor fi manevrate si prelucrate in cele mai bune conditii.
  • In plus, spatiile in care aceste date vor fi stocare sunt special concepute si indeplinesc o serie de standarde inalte de calitate.

Cateva caracteristici ale spatiilor in care vor fi stocate datele companiei dumneavoastra

Documentele stocare vor fi in deplina siguranta in spatii moderne special amenajate care respecta intocmai o serie de standarde inalte de calitate, precum:

  • Paza permanenta 24/24 si 7/7
  • Sisteme de ultima generatie pentru depistarea si stingerea incendiilor
  • Supraveghere video performanta 24/24 sin 7/7
  • Carduri de acces speciale pentru personal si clienti

Cateva informatii despre compania internationala Iron Mountain

Iron Mountain este o companie internationala fondata in anul 1951 in orasul Livingston, SUA. In zilele noastre, aceasta companie ofera servicii complete pentru peste 95% din companiile ce se regasesc in topul Fortune 100 si peste 85% din companiile ce se regasesc in FTSE 100. Iron Mountain are sedii in aproximativ 50 de tari din intreaga lume.

Istoria acestei companii nu poate decat sa garanteze calitate serviciilor oferite. Astfel, apeland la un partener precum Iron Mountain veti stii ca intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii disponibile pe piata.

Be the first to comment on "Aveti probleme cu depozitarea documentelor? Iron Mountain va ofera servicii foarte buna pentru stocare documente"

Leave a comment