Axis Communications Romania se extinde

Echipa Axis din România este formată în acest moment din Bogdan Gavril, Sales Engineer și Marius Potorac, Key Account Manager.

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță numirea lui Marius Potorac în funcția de Key Account Manager. Din poziția sa, Marius va avea rolul de a extinde portofoliul de parteneri ai Axis Communications, negocia contractele comerciale și stabili activitățile de marketing.

‘Industria de supraveghere video din România este într-o continuă creștere, avantajele oferite de camerele IP Axis depășind granițele securității. Experiența lui Marius ne va ajuta să dezvoltăm și să consolidăm canalul de distribuție și să abordăm noi verticale de business. Sunt convinsă că Marius va juca un rol esențial în crearea de noi oportunități și implementarea de soluții tehnologice de ultimă generație’, a declarat Marketa Bauerova, Sales Manager Central Europe, Axis Communications.

Marius a lucrat în ultimii patru ani pentru compania Atlas Corporation, fiind responsabil cu dezvoltarea canalelor de distribuție din România și din Republica Moldova, coordonarea activităților de marketing și vânzarea către conturile corporate. Anterior acestei poziții, Marius a deținut funcția de Business Development Manager în cadrul SKIN Media, pentru brandul Nikon.

Despre Axis Communications
Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.
Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de țări din întreaga lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri din 180 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Be the first to comment on "Axis Communications Romania se extinde"

Leave a comment