Bărbatul care a speriat forţele de securitate de la Palatul Buckingham avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri

Turistul olandez care a fost reţinut duminică după ce declanşat alarma la Palatul Buckingham din Londra avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri, cum au crezut iniţial paznicii, au transmis luni reprezentanţii Poliţiei Metropolitane, relatează Reuters.
„Ofiţerii au constatat că turistul nu avea un pistol cu electroşocuri, ci un inel de chei cu această funcţie, cu putere slabă şi care nu prezenta un pericol”, a transmis poliţia.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost reţinut de către poliţie duminică, după ce paznicii au raportat că acesta avea asupra lui „un aparat asemănător cu un pistol cu electroşocuri”.

Turistul a fost eliberat câteva ore mai târziu fără ca împotriva lui să fie luate măsuri suplimentare.
Mai multe părţi ale Palatului Buckingham sunt deschise pentru turişti timp de zece săptămâni pe an. Regina Marii Britanii nu se afla la Palat, fiind în vacanţă în Scoţia.

Be the first to comment on "Bărbatul care a speriat forţele de securitate de la Palatul Buckingham avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri"

Leave a comment