Beneficiile electrostimularii

Electrostimularea are o serie de beneficii pentru corpul nostru. Astfel ca daca un ati experiementat pana acum sedintele de electrostimulare, ati putea sa va faceti o programare. Exista mai multe benefecii, acestea putand sa imbunatateasca metabolismul, sau chiar tonusul muscular. Dar acesta nu este singurul mod in care va poate ajuta genul acesta de sedinte, cercetatorii observand efecte benefice precum cresterea functiei drenajului limfatic. Pe langa acest lucru, mai puteti lua in considerare faptul ca aceste sedinte un vor avea efecte secundare asupra corpului. Mai mult de atat, procedura nu este una dureroasa, astfel ca un aveti motive de ingrijorare.

Ce trebuie sa stiti despre sedinta de electrostimulare?

In primul rand nu trebuie sa va ingrijorati cand vine vorba de sedinta de electrostimulare, caci in ciuda numelui aceasta un este dureroasa si. mai mult de atat, are nenumarate efecte benefice asupra corpului. Dar aceste aspecte vor fi aduse in discutie in paragraful urmator. De asemenea, acest tip de sedinta a aparut in anul 1940 si de atunci a fost imbunatatita cu trecerea timpului. Efectele cele mai vizibile se vor vedea asupra tonusul muscular, caci vor fi activati atat muschi profunzi, cat si cei superficiali. In acest mod producandu-se o sculptare a corpului.

Care sunt avantajele electrostimularii?

Dupa cum a fost amintit electrostimularea are o serie de efecte benefice asupra corpului uman, astfel ca printre avantajele acesteia, o parte ar putea fi benefice si pentru duneavoastra. Aceasta procedura este foarte adesea folosita de acele persoane care isi doresc sa slabeasca, caci conform studiilor o sedinta de 60 de minute poate duce la arderea a 1500 de calorii. Dar avantajele acesteia nu se opresc aici, existand si alte beneficii precum:

  • Cei care au incercat acest tip de sedinte au observat ca au un somn cu mult mai linisit.
  • Nivelul de energie este unul cu mult mai crescut.
  • Circulatia sangelui este imbunatatita.
  • Nu doar ca se va producere o tonifiere a muschilor, dar va creste si rezistenta corpului.
  • Toate aceste lucruri, si nu numai, se pot observa inca de la primele sedinte.

In cazul in care va doriti sa va programati la o sedinta de electrostimulare, puteti sa sunati chiar acum la Fysiogand Acest centru are oamenii foarte bine pregatiti, astfel ca sedintele de electrostimulare vor decurge in cele mai bune conditii. Mai mult de atat, Fysiogand are si o oferta excelenta pentru dumneavoastra. Puteti alege pachetul de cinci sedinte de electrostimulare la pretul promotional de 120 de lei. Veti beneficia de cinci sedinte de 30 de minute fiecare, in care va veti putea relaxa complet. Un mai asteptati, si bucurati-va chiar acum de toate serviciile oferite de Fysiogand.

Be the first to comment on "Beneficiile electrostimularii"

Leave a comment