Benzi Led – o modalitate inovatoare si actuala de iluminat futurist

benzi led
benzi led

Afla mai multe despre tehnologia benzi LED

In articolul de astazi, indiferent daca folosim benzi LED, becuri LED sau spoturi LED, vom prezenta caracteristicile unice si de neegalat ale iluminatului cu LED pentru a crea decoratiuni cu iluminare flexibila si eficienta din punct de vedere energetic.

Utilizarea sistemelor cu LED-uri nu numai ca poate transforma atmosfera spatiului interior intr-un lucru minunat, ci si poate face spatiul plin de vitalitate si creativitate.
benzi LED
Cand LED-urile au intrat pentru prima data pe piata, au devenit imediat populare printre proprietarii de case, arhitecti si decoratori datorita nuantelor lor de albastru si alb. In prezent, aceste elemente de iluminat pot emite, de asemenea, lumina galben stralucitor, multicolor sau cald (RGB).

Ce trebuie sa stii

Pozitionarea va afecta durata de viata a LED-ului. Deoarece? Deoarece diodele cu lumina LED de tip benzi LED, diodele cu lumina genereaza in general caldura in structura lor. Aceasta inseamna ca caldura trebuie indepartata intr-un fel, inainte de a se putea acumula pentru a depasi limita la care LED-ul poate functiona cu parametrii corecti.

Daca este RGB si se blocheaza pe spatele unui ecran care genereaza si caldura, in mod normal, daca calitatea LED-ului este slaba, una sau chiar doua sau chiar toate cele trei culori vor arde, rezultand combinatia de culori a LED-ului.

Cand plasati LED-ul intr-un loc foarte fierbinte, incercati sa cumparati un LED de inalta calitate precum produsele benzi LED de la LED Concept. Recomandam aceste becuri cu LED.

Informatii aditionale

In trecut, benzi cu LED au fost utilizate numai pentru a inregistra iluminarea, iluminatul de fundal, iluminatul directional si iluminatul decorativ. Eficienta mai mare a diodelor LED si disponibilitatea produselor de alimentare mai mari cauzeaza ca LED-urile sa fie utilizate ca iluminare de iluminare ridicata, care a inlocuit cu succes lampile cu lampi fluorescente sau cu halogen.

Be the first to comment on "Benzi Led – o modalitate inovatoare si actuala de iluminat futurist"

Leave a comment