Betoane pentru constructii rezidentiale si industriale – Inovatie si tehnologie de la Milucon.ro

Rezistenta si durabilitatea structurilor din beton sunt asigurate prin impunerea unor cerinte pretentioase pentru materiale si tehnologii specializate in hidroizolatii si pardoseli.

La baza acestor lucrari, dar si altor proiecte de succes, stau adesea cele trei tipuri de betoane executate si aplicate de catre aceasta echipa de specialisti — betoane elicopterizate, betoane rutiere si betoane industriale.
Materialele folosite la obtinerea betonului sunt cele clasice, la care se mai adauga si aditivi sau plastifianti, fibre de otel si alte elemente esentiale pentru obtinerea unor structuri durabile si rezistente in orice conditii.

Betoane hidroizolante — Garantia unei lucrari impermeabilizate — Solutii profesionale marca Milucon
In mod normal, betonul este un material ce absoarbe apa, ceea ce impune folosirea unor betoane hidroizolante calitative in cazul unor structuri si constructii care trebuie ferite de actiunea umiditatii excesive si a infiltratiilor de apa.
Datorita ingredientelor speciale, Milucon reuseste sa realizeze un material deosebit, care respinge apa si blocheaza orice infiltratie, structura fiind perfect impermeabilizata.
Pe langa rezistenta la apa, aceasta categorie de betoane se mai caracterizeaza prin rezistenta la substante chimice, rezistenta mecanica si durabilitate.
Astfel, betonul hidroizolant se foloseste la terase si pardoseli, fundatii, dar si alte structuri predispuse la actiunea apei.

Betoane rutiere — O metoda revolutionara pentru lucrarile moderne de infrastructura
O alta categorie de produse Milucon este cea de betoane rutiere, concept destinat reabilitarii si modernizarii lucrarilor de infrastructura — drumuri, strazi, autostrazi, parcari etc.
Acestea au in componenta o serie de aditivi speciali, care ajuta la obtinerea unor calitati precum:
—Durabilitate sporita in comparatie cu suprafetele bituminoase;
—Rezistenta la trafic si factorii de mediu;
—Siguranta in trafic — Previne derapajul si prezinta rugozitate crescuta la rulare;
—Timp scurt de executie;
—Mentenanta facila;
—Punere in opera rapida — Timp de priza similar betonului standard.

Design deosebit si culori neasteptate — Betoane elicpopterizate realizate de Milucon
Betonul elicopterizat a devenit o tendinta pregnanta in ultimii ani, atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale.

Datorita evolutiei tehnologice in tratamentul betonului lustruit, dar si a diversificarii echipamentelor necesare pentru realizarea si aplicarea acestuia, Milucon reuseste execute si sa puna in opera betoane elicopterizate de inalta calitate.

Acest tip de beton se caracterizeaza de asemenea prin rezistenta la trafic si uzura, intretinere facila si durabilitate.

Insa, pe langa aceste proprietati specifice tuturor categoriilor de beton, aspectul estetic este cel care primeaza.

Milucon.ro — Betoane de ultima generatie pentru lucrari arhitectonice de amploare
Utilizarea de materii prime atent selectionate si aditivi ce reusesc sa mentina calitatea betonului in timpul prepararii, transportului si punerii in opera, face ca Milucon sa devina unul dintre partenerii de baza din domeniul hidroziolatiilor si lucrarilor de pardoseala.

De aceea, folosirea celor trei tipuri de betoane prezentate anterior reprezinta o investitie inteligenta, dar si garantia unor lucrari de succes. Mai multe informatii despre produsele si serviciile Milucon puteti afla accesand site-ul www.milucon.ro

Pentru oferte, comenzi sau alte detalii, puteti apela numarul de telefon 0766 419 049 sau trimite un e-mail la adresa office@milucon.ro

Save

Be the first to comment on "Betoane pentru constructii rezidentiale si industriale – Inovatie si tehnologie de la Milucon.ro"

Leave a comment