Bookidz.ro la Gaudeamus

Copiii au o mulțime de dorinte, de idei, iar compania noastră le propune o gamă diversă de rechizite, jucării, manuale, cărți și nu numai. In zilele noastre trebuie să fim mereu în pas cu cerințele copiilor și cu ce ideile acestora, iar la Mediadocs Publishing reușim acest lucru.

Din dorința de a le ușura căutarea părinților și de a aduce zâmbete pe fețele copiilor, a luat ființă proiectul ‘Bookidz.ro’. Un magazin online plin de idei de cadouri pentru copii de toate vârstele.

Săptămâna aceasta, de astăzi, până duminică suntem mai aproape de părinți și de copii, la evenimentul Gaudeamus, de la Romexpo. Ne puteți găsi la standul 232, pe inelul superior, 4.5′.

Prin produsele noastre, dorim să stimulăm creativitatea copiilor și să aducem culoare în casele lor. Incă din primii ani ai bebelușului tău, ai o serie de jucării și produse care să il pună în contact cu ceea ce se întâmplă în jurul lui. De la rechizite, pana la jucării de pluș sau cărți, totul este de calitate.

Mediadocs Publishing își propune să cultive deschiderea și entuziasmul pentru dezvoltare și învățare. De aceea, ne dezvoltăm continuu gama de produse atent verificate și selecționate, cu valoare educațională ridicată pentru a satisface cerințele unui public variat, fiind distribuitorul exclusiv al documentarelor Discovery și Animal Planet pe suport DVD și de asemenea, a produselor de papetărie și a plușurilor Garfield.

Suntem un magazine online pe care te poți baza și care îți va oferi o idee de fiecare dată când vrei să îți surprinzi copilașul. Produsele sunt diverse, atât pentru fetițe cât și pentru băieței. La noi vei găsi tot ce îți dorești, mai ales că, Bookidz.ro și-a propus să fie prietenul din copilărie al micuțului tău.

Vino împreună cu îngerașul tău la evenimentul ‘Gaudeamus’ din această săptămână, să ne cunoști!

Be the first to comment on "Bookidz.ro la Gaudeamus"

Leave a comment