Brandul de haine Vero Milano lansează site-ul în România cu 40% reducere la toate produsele

Succesul înregistrat de Vero Milano pe podiumurile internaționale a condus la o dezvoltare firească a brand-ului, și anume lansarea pe piața din România.
Totodată, lansarea site-ului www.veromilano.com/shop/ro sosește și cu reduceri de 40% la toate produsele. Campania care se desfășoară în luna decembrie sub codul ‘Dec40off’ prezintă peste 150 de stiluri exclusive Vero Milano, concepute pentru a vă oferi „Secretul corpului perfect”.
Cu o vastă expertiză în crearea de modele unice, originale și de calitate, stilul Vero Milano va propune să vă imaginați defilând pe podiumurile intenaționale de modă. De la rochii de cocktail sexy tip ‘bodycon’, rochii de zi sau rochii de seară, brandul nostru impresionează printr-o colecție superbă, concepută pentru a sculpta corpul și a crea silueta perfectă.

Jachetele și blănurile naturale somptuoase adaugă o notă de rafinament pentru orice ținută, în acest sezon, în timp ce vestimentația de plajă vă trimite cu gândul la o croaziera de lux, îmbrăcată în țesături rafinate, realizate din mătase naturală sau rochii croșetate care descoperă seducător pielea bronzată.

Daca doriți să vă completați garderoba estivală, costumele de baie din două piese sau întregi, concepute în seducătorul stil brazilian, cu printuri îndraznețe și materiale sofisticate vor face cu siguranță vara mai fierbinte decât oricând.

De-a lungul timpului, colecțiile Vero Milano s-au remarcat prin design-ul feminin și sofisticat, modelele fiind fabricate la cel mai înalt standard de calitate, din cele mai bune materiale. Ținutele Vero Milano sunt recunoscute pentru maniera creativă în care sunt concepute, fiind realizate cu pasiune în propriul atelier de creație.

Brandul Vero Milano este prezent în locații precum Paris, New York, Londra, Caraibe, Milano, Dubai sau The World—Luxury Residences at Sea—singura comunitate rezidentială pe mare.
Despre Vero Milano
Vero Milano este un brand în continuă creștere, cu o mare notorietate pe piața hainelor de lux. De origine din Milano, capitala modei — colecțiile Vero Milano au călătorit în lume și au fost aclamate de către criticii de modă de top de pe podiumurile internaționale importante. De la rochii de zi, sau de seară, blănuri naturale și geci, până la salopete și ținute vaporoase pentru vară, precum și costume de baie sexy, Vero Milano vă pune la dispoziție peste 150 de stiluri exclusive, concepute pentru a vă oferi „Secretul corpului perfect”.

Echipa Vero Milano stăpânește arta de a concepe o nouă imagine pentru corpul feminin, folosind volumele, formele și culorile potrivite, stârnind admirația personalităților cu renume.


Fiind deja prezenți în marile magazine din România, de acum clienții au posibilitatea să achiziționeze produsele și online, pe www.veromilano/shop/ro, cu posibilitatea de a plăti ramburs produsele dorite, având transportul gratuit și livrarea în 2 zile, iar returul poate fi făcut în termen de 28 de zile pe teritoriul României. Clienții care folosesc codul DEC40off beneficiază de reducere specială de sărbători de 40% la produsele din colecția 2016/2017, promoție valabila doar in luna Decembrie.

Contact:www.veromilano.com/shop/rooffice@veromilano.com


Follow us:https://www.facebook.com/veromilanofashion/https://www.instagram.com/veromilanofashion/https://twitter.com/VeroMilanoF

Be the first to comment on "Brandul de haine Vero Milano lansează site-ul în România cu 40% reducere la toate produsele"

Leave a comment