Business Review Awards premiază campionii business-ului românesc din 2016

Revista Business Review anunță cea de-a doisprezecea ediție a galei de premiere Business Review Awards, evenimentul anual ce premiază liderii, companiile și inițiativele cu rezultate remarcabile în anul 2016. Nominalizații și câștigătorii acestei ediții vor fi onorați în aplauzele a peste 200 de lideri de business, oficiali, investitori străini și antreprenori, în cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 27 Februarie la hotel Radisson Blu din București.

Pe parcursul celor 11 ediții ale evenimentului, Business Review a adus în prim plan realizările comunității de business românești, într-o competiție intensă evaluată de un juriu independent ce asigură integritatea si transparența procesului de jurizare. Juriul ediției de anul acesta a galei Business Review Awards este format din:
Anca Rarău — BCR
Cosmin Alexandru — Wanted Transformation/Entrepreneurship Academy
Istvan Kocsolade — Accenture Management Consulting
Joshua Burke — Ambasada Statelor Unite ale Americii la București
Marius Ghenea — 3TS Capital
Matteo Patrone — EBRD
Oana Bulexa — The Practice
Oana Craioveanu — Impact Hub
Silviu Stoica — Popovici Nițu Stoica și Asociații
Sotiris Chatzidakis — CEO Clubs

Competiția din acest an va evalua companiile și liderii ce au excelat în zona lor de business sau au avut un impact semnificativ asupra comunității, în cadrul a 10 categorii reprezentative:
Best Community Initiative
Best Comeback Strategy
Innovation in Technology
Best Start-up Supporter
Best Employment Initiative
Entrepreneur of the Year
Deal of the Year
Best Start-up
Business Leader of the Year
Excellence in Business

Companiile se pot nominaliza la Business Review Awards până la data de 10 Februarie. Mai multe detalii despre criteriile de jurizare și înregistrarea în competiție pot fi găsite pe pagina evenimentului.

Toți cei interesați să participe la gala de premiere Business Review Awards se pot înregistra online pe site-ul evenimentului, completând formularul de înscriere online sau contactând direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Be the first to comment on "Business Review Awards premiază campionii business-ului românesc din 2016"

Leave a comment