Cadouri pentru șefi cu care să faci o impresie bună

Atunci când îi oferi șefului tău un cadou nu înseamnă că încerci să-l măgulești — dacă faci alegerea potrivită, aceasta poate fi privita ca o modalitate de a-ți exprima recunoștința față de el. În funcție de locul de muncă, dinamica de la birou și relațiile interpersonale, cadoul poate fi diferit de la un caz la altul. Fie că relația cu acesta este una formală sau, dimpotrivă, călduroasă și prietenoasă, cadourile pentru șefi de pe GadgetWorld.ro pe care ți le propunem vor face o impresie bună în orice situație.

 

Ochelari de soare cu înregistrare video VGA 1280×960

Acești ochelari de soare sunt ideali atât pentru persoanele care se deplasează cu mașina la birou, cât și pentru cele care preferă să folosească bicicleta ca mijloc de transport. Prin intermediul cardului de memorie microSD încorporat pot filma orice se află în raza vizuală. Este un cadou pentru șefii aceia cool, care apreciază lucrurile inedite și practice în același timp, care au un stil de viață sănătos și cărora le place să fie la curent cu ultimele noutăți din orice domeniu. Mai mult, acest gadget permite înregistrarea discretă a conversațiilor, lucru care ar putea să fie de ajutor pentru un șef competitiv.

 

 

 

 

 

 

 

Stilou cu laser pointer rosu de 5 mW

Probabil că acesta este unul dintre cele mai folositoare cadouri pentru orice șef. Arată foarte bine, deci va face o impresie foarte bună atunci când îl va folosi să semneze anumite contracte cu diferiți clienți sau parteneri de afaceri. De asemenea, dacă este genul de persoana care ține permanent conferințe, prezentări sau traininguri, laser pointerul îl va ajuta să indice mult mai ușor informațiile importante.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baterie externă 12000 mAh cu lanternă și LCD

O baterie externă este unul dintre acele cadouri pentru șefi utile cu care, cu siguranță, nu vei da greș. Acest gadget poate încărca orice dispozitiv electronic, telefon, tabletă, mp3 player etc. și este prevăzut cu două porturi de încărcare prin USB. Poți să fii sigur că o să se bucure de acest cadou care îl va salva de fiecare dată când va rămâne fără baterie. Acum nu o să mai piardă niciun apel important!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încărcător auto dublu USB 3.1A

Acest cadou este ideal pentru șefii care sunt mereu pe drumuri și, în consecință, petrec majoritatea timpului la volanul mașinii. Este un gadget care le permite să încarce două dispozitive în același timp. Cântărește doar 80 de grame și este perfect pentru orice tip de priză auto de 12V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini telefon mobil Bluetooth Quad Band GSM

Încheiem lista de cadouri pentru șefi cu unul dintre cele mai surprinzătoare gadgeturi; acest mini telefon se poate conecta prin Bluetooth la telefon și permite preluarea și efectuarea apelurilor, redarea muzicii, declanșarea camerei foto. Mai mult, poate fi utilizat și ca atare, pe post de carte de vizită, de exemplu. Este foarte mic (cântărește doar 29 de grame), deci poate fi ascuns foarte ușor în buzunarul cămășii sau al pantalonilor.

Be the first to comment on "Cadouri pentru șefi cu care să faci o impresie bună"

Leave a comment