Campania ECOTIC „Orașe Curate” în Filiași

‘Orașe Curate’, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ajunge de azi, 27 martie 2017, la Filiași. Campania încurajează locuitorii orașului Filiași să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrul de colectare Retim Ecologic Service S.A.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Orașului Filiași și Retim Ecologic Service S.A. Filiași, lansează campania ‘Orașe Curate — Filiași’, ce se desfășoară în perioada 27 martie — 2 aprilie 2017. Cetățenii sunt informați și încurajați să devină conțtienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al orasului Filiași care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare Retim Service Ecologic Service S.A. , va primi un premiu instant.

Iată punctul de colectare Retim Ecologic Service S.A. și programul acestuia:

Strada Morii nr. 9, program 10:00 — 18:00 în fiecare zi de campanie

Retim Ecologic Service S.A. oferă serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugați să contacteze dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0251.441.082, 0756.169.602 .

Campania din Filiași continua, în anul 2017, programul național ‘Orașe Curate’, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 93.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC.

Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

Be the first to comment on "Campania ECOTIC „Orașe Curate” în Filiași"

Leave a comment